FOTBAL  »  NATIONALA  »  CUPA SPANIEI

Gemenii golului: Raul și Darius Nistor vor să scrie istorie împreună

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 21:04 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 02:08

Gemenii Raul și Darius Nistor fac împreună spectacol la juniori. Cei doi practică fotbalul de la vârsta de 4 ani, iar acum, la 16 ani, sunt deja doi jucători de luat în seamă și monitorizați de cluburi din străinătate. Raul și Darius Nistor sunt legitimați la U Cluj Luceafărul, o academie de fotbal din Transilvania.

Raul este atacant și căpitan, fiind unul dintre golgeterii ultimilor ani la grupele sale de juniori. Asemănarea izbitoare cu starul juventin Paulo Dybala, nu e exclusiv una fizică, la față. Raul are un pic din stilul argentinianului, chiar dacă idolul său este un alt fotbalist al ”pumelor”, Leo Messi. 

„Îmi place să am mingea la picior, dar cel mai mult să înscriu din pasa fratelui meu, Darius. Mi-aș dori să ajungem amândoi cât mai sus în carieră, împreună”, a povestit Raul.

Cu toate că a primit numele unui mare atacant al Realului, Raul e fan Barcelona, fratele său geamăn fiind suporter înfocat al Los Merengues! ”E singura chestie la care nu ne înțelegem. Când este El Clasico, ne strângem la unul în cameră și ne certăm pe cine marchează primul”, a mărturisit Darius, care evoluează ca mijlocaș, număr 7.

Sunt băieți de calitate, pe plan sportiv și uman, le prevăd un viitor frumos dacă vor fi conștiincioși și vor aplica în continuare aceeași filosofie ca până acum: talentul cu munca, smerenia și educația să-i ducă în fiecare an la un nivel superior
- Orlando Popa, agentul celor doi frați Nistor

Citește și alte știri din fotbal:

Joaquin Caparros, la un pas de naționala României: „Mi-a zis «Dacă vine, o să vedeţi o schimbare incredibilă»”

Pique protesta în „El Clasico” de la 11 ani: „Arbitrii ajută Real Madrid încă de la juniori!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează