NATIONALA  ·  JOCURILE OLIMPICE

Răzvan Burleanu a reacționat imediat după amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 19:02

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a comentat amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo pentru anul viitor.

Naționala României va reveni la Jocurile Olimpice după 55 de ani de așteptare. „Tricolorii” conduși de Mirel Rădoi vor trebui să mai aștepte un an pentru a-și îndeplini visul, după ce Comitetul Olimpic Internațional a amânat competiția de la Tokyo pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus.

Răzvan Burleanu: „FRF susține decizia”

„După amânarea EURO 2020, inițiativă asumată și de către FRF, amânarea Jocurilor Olimpice era doar o chestiune de timp, în contextul în care pandemia COVID-19 continuă să se răspândească. Sănătatea este mai importantă decât orice în aceste momente. 

În plus, având în vedere măsurile luate de autorități, sportivii nu se pot pregăti în această perioadă. Competiția de la Tokyo trebuie să ofere tuturor sportivilor șanse egale și era din ce în ce mai greu de crezut că se va putea realiza acest lucru în 2020, cel puțin în această vară, ceea ce înseamnă că integritatea sportivă ar fi avut de suferit. 

Așadar, este o decizie normală, echilibrată și responsabilă pe care Federația Română de Fotbal o susține, chiar dacă ne este dificil să le spunem jucătorilor, antrenorilor și suporterilor că trebuie să mai aștepte un an pentru o participare istorică pentru fotbalul românesc la Jocurile Olimpice”, a declarat Răzvan Burleanu pentru site-ul FRF: 

VIDEO / Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate

Citește și alte știri despre Jocurile Olimpice:Câți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (3)
Claude SH  •  24 Martie 2020, 19:41

Burleanu se baga în seama. Frumos din partea lui :))

Pop Sever Augustin  •  24 Martie 2020, 19:39

Personajul nu spune nimic.Mediatizare inutila....Putin respect pentru cititori....

mioriticul  •  24 Martie 2020, 19:37

Și care va fi baremul de vârsta a jucătorilor la anu?

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1