FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORONAVIRUS

Răzvan Burleanu dezvăluie procentul fotbaliștilor vaccinați din prima reprezentativă: „Superior ratei de vaccinare la nivel național”

Peste 75% dintre jucătorii echipei naționale sunt vaccinați, susține Răzvan Burleanu
Peste 75% dintre jucătorii echipei naționale sunt vaccinați, susține Răzvan Burleanu

Articol de - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 18:03 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 18:28

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele FRF, a susținut o conferință de presă după ședința Comitetului Executiv al FRF. El a fost întrebat de către jurnaliștii prezenți la Casa Fotbalului despre vaccinarea împotriva COVID-19 în rândul fotbaliștilor convocați la echipa națională. 

După ce lotul echipei naționale convocat pentru meciurile din luna septembrie a avut de suferit din cauza infectărilor cu COVID-19, ca urmare a îmbolvănirii lui Dorin Rotariu și Ianis Hagi, Răzvan Burleanu a fost întrebat în ce stadiu se află vaccinarea în rândul fotbaliștilor de la prima reprezentativă. 

Președintele FRF a răspuns că mai bine de 3 sferturi dintre jucătorii de la echipa națională s-au imunizat împotriva COVID-19, precum și întregul staff care se ocupă cu pregătirea fotbaliștilor. 

Răzvan Burleanu: „Peste 75% dintre jucătorii de la echipa națională sunt vaccinați” 

„Avem un procent de vaccinare la nivelul primei reprezentative superior ratei de vaccinare la nivel național. Vorbim de peste 75% în rândul jucătorilor, față de 33% la nivel național. În plus, toți membrii staff-ului tehnic și staff-ului suport pentru prima reprezentativă sunt vaccinați. Este o măsură de participare. Aceeași măsură o aplicăm deja pentru toate celelalte loturi naționale aflate sub umbrela FRF”, a spus Burleanu, care le-a făcut o recomandare fanilor echipei naționale: 

„Le recomand fanilor să se vaccineze, nu neapărat gândindu-se la binele lor, ci la toți ceilalți din jurul lor, mai ales la persoanele vulnerabile, care nu au posibilitatea de a se vaccina”. 

Răzvan Burleanu, despre România - Armenia 

Totodată, președintele FRF a oferit lămuriri cu privire la condițiile de acces al fanilor la meciul dintre România și Armenia, programat pe 11 octombrie. Federația a pus astăzi în vânzare biletele pentru meciul din Ghencea.

„Vom organiza meciul cu Armenia punând mai presus de orice siguranța spectatorilor. În ceea ce privește condițiile, așa cum arată restricțiile, vom avea posibilitatea de a avea 50% din capacitatea arenei, dar doar pentru cei vaccinați, cu certificat, sau cu dovadă de trecere prin boală. Aceeași regulă se aplică și pentru copiii peste 12 ani. Iar pentru cei sub 12 ani, ei pot intra oricum, dacă au bilet”, a spus Burleanu. 

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Florin Manea, detalii din culisele refuzului lui Radu Drăgușin: „Bratu l-a întrebat: «Tu știi cum se joacă la echipa mea națională?»”

Lotul Germaniei pentru meciul cu România » Hansi Flick a chemat vedetele pentru confruntarea cu naționala lui Rădoi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  01 Octombrie 2021, 20:55
Postat de sibelius pe 01 Octombrie 2021, 19:50

Deci romanii-s cei mai inteligenti din Europa dupa bulgari, nu?

Știu eu unde bati tu dar eu vorbesc de fotbaliști ca ca articolul despre ei e...

sibelius
sibelius  •  01 Octombrie 2021, 19:50
Postat de prapadlafcsb pe 01 Octombrie 2021, 19:00

Rata de vaccinare e invers proporțională cu inteligenta

Deci romanii-s cei mai inteligenti din Europa dupa bulgari, nu?

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  01 Octombrie 2021, 19:00

Rata de vaccinare e invers proporțională cu inteligenta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close