FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Răzvan Burleanu, prima reacție după întâlnirea cu Răzvan Lucescu » Ce le-a zis jurnaliștilor greci

Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 14:35 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 15:04

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a oferit primele declarații după ce a zburat alături de Mihai Stoichiță la Salonic pentru a purta discuții cu Răzvan Lucescu.

Cei trei s-au întâlnit la un restaurant local, unde au cinat împreună. Chestionat de jurnaliștii greci despre natura întâlnirii cu Lucescu, Burleanu a oferit un răspuns scurt.

„Am avut o discuţie amicală. Voi putea spune mai multe zilele următoare. Nu vreau să spun nimic acum”, a declarat Burleanu potrivit celor de la MetroSport.

Răzvan Lucescu: „Nu am nimic de comentat. Sunt și voi fi antrenorul lui PAOK”

Întrebat despre întâlnirea pe care a avut-o marți cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, reprezentanți ai FRF, Răzvan Lucescu (52 de ani) a spus că „nu e nimic de comentat” și că „sunt și voi fi antrenorul lui PAOK” , semn că nu există șanse de a prelua postul de selecționer al României.

La conferința de presă premergătoare meciului dintre Slovan Bratislava și PAOK din Europa League, primele întrebări adresate antrenorului român au fost legate de întâlnirea pe care acesta a avut-o la Salonic cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației.

Destul de evaziv și concis, Răzvan Lucescu a spus:

„Nu-mi place să vorbesc despre timpul meu liber, despre cinele pe care le am cu persoane pe care le știu de mult timp. Nu e nimic de spus, nimic de comentat! Sunt aici, antrenorul lui PAOK, cu contract pe 3 ani și vreau să stau aici. Nu e nimic de spus. Nu știu cine a publicat asta, cine a făcut acea fotografie, dar din partea mea nu există interes. 

Pentru a concluziona, e doar un alt moment în care m-am întâlnit cu președintele Federației, pentru că ne cunoaștem. Am mai fost cu el la cină la acel restaurant”. 

Întrebat dacă a existat o propunere concretă pentru el de a prelua naționala României, Răzvan a spus doar că „nu am nimic de comentat. Sunt și voi fi antrenorul lui PAOK”.

Citește alte știri despre echipa națională:

Marcel Pușcaș nu crede în varianta Răzvan Lucescu: „Bugetul este limitat” » Nume surpriză pentru postul de selecționer: „Foamea lui de rezultate e mai mare ca a lui Hagi”

Helmuth Duckadam, neîncrezător în alegerea lui Răzvan Lucescu ca selecționer: „Ne complicăm” » Două nume propuse pentru banca naționalei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
368023036732853
Iuga Mircea  •  25 Noiembrie 2021, 06:06

Federalii știau că Răzvan are un contract mare la Salonic și nu va veni la națională!Ei s-au dus să se plimbe pe banii federației ! Toată țara noastră știe treaba asta numai federalii ne cred proști !Să le fie rușine !!!!!

853246084756615
Marcel Popa  •  24 Noiembrie 2021, 15:34

Bani stricați degeaba,Răzvan știe bine,cum a plecat de la națională.

112651963934596
Neagu Mihai  •  24 Noiembrie 2021, 15:14

Deci a fost o plimbare ,a federalilor afoni pina in Grecia ,pe banii federatiei. Ca de vorbit cu Razvanelu',puteau vorbi si la telefon...dupa afonul Radoi,ar fi fost culmea sa aduca alt afon,pe Razvanel,care ne-a dus pe cel mai slab loc din istorie in clasamentul FIFA...pina la urma ,il vor pune pe celebrul antrenor,Stoichita !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close