FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Helmuth Duckadam, neîncrezător în alegerea lui Răzvan Lucescu ca selecționer: „Ne complicăm” » Două nume propuse pentru banca naționalei

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 11:07 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 11:52

Helmuth Duckadam (62 de ani), fostul mare portar al Stelei, a comentat decizia lui Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță de a merge în Grecia pentru a-l convinge pe Răzvan Lucescu să preia echipa națională.

Duckadam nu vede prielnică revenirea lui Răzvan la echipa națională și consideră că FRF ar trebui să se orienteze spre antrenorii liberi de contract, acesta propunând și două variante de selecționer.

„Și eu am mers pe varianta Gică Hagi, dar nu se poate. Nu știu de ce Federația a ales să meragă la Salonic. Răzvan Lucescu e sub contract, nu știu de ce ne complicăm. Avem 2 antrenori cu rezultate și la echipele de club și la echipa națională care sunt liberi de contract. 

Nu văd de ce nu se poartă o discuție cu ei. Mă refer la Victor Pițurcă și Ladislau Boloni”, a declarat Duckadam la emisiunea „Ora Exactă în sport” pe ProX. 

Nu crede în Mutu și Iordănescu

Duckadam crede că la echipa națională trebuie să vină un antrenor cu experiență și nu îi vede pe Adrian Mutu şi Edi Iordănescu posibili înlocuitori ai lui Rădoi.

„Cu tot respectul pentru Mutu, el este la început de carieră, să-i dai echipa națională e o încercare să vezi ce se întâmplă.. Chiar dacă sunt un susținător al lui Edi Iordănescu, la ora asta eu cred că cel mai în măsură care să preia echipa națională ar fi unul dintre cei doi (n.r. - Pițurcă sau Boloni), oameni la o anumită vârstă, anumită experiență. Mai era și Olăroiu, dar are contract acum. 

La echipa națională trebuie antrenor cu experiență, vedem cam peste tot că sunt antrenori cu o anumită vârstă, experiență și se vede și în rezultate”, a mai spus fostul portar.

Video Marcel Pușcaș la GSP Live: „Va veni o zi în care Mutu va fi selecționerul României!”

Citește alte știri despre echipa națională:

Ce spune Adrian Mutu despre posibilitatea să devină selecționer: „Analizez tot ce se întâmplă” + confirmă negocierile cu Kisvarda

Fostul internațional e contrariat: „Jucătorii de acum ai naționalei nu sunt criticați așa cum eram eu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
126274606358117
Tony Bryder  •  24 Noiembrie 2021, 12:39

DA CORECT BOLONI SAU PITURCA LASAȚINE CU ANTRENORI SUB CONTRACT SI PRETENTII DE SALAR COLOSAL NU CRED CA PITURCA REFUZA NATIONALA

geogeo
geogeo  •  24 Noiembrie 2021, 12:16

Burlanu' e in campanie electorala, ii oferteaza pe toti despre care stie sigur ca o sa-l refuze ca sa ajunga la varianta pe care si-o doreste, Mutu. Ar mai fi Edi Iordanescu, numai ca Edi e prea contondent si ar putea fi periculos pentru Burlanu'&Co.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close