FOTBAL  »  NATIONALA  »  COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2

Au identificat postul neacoperit din angrenajul „tricolorilor”: „Subțire! Te întrebi ce face bine” + „Nu știi de unde să-l iei”

Marius Marin, în plan apropiat, cu numărul 6, foto: Ionuț Iordache / GSP
Marius Marin, în plan apropiat, cu numărul 6, foto: Ionuț Iordache / GSP

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 09:22 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 17:46

Mihai Stoica și Basarab Panduru au acuzat lipsa unui adevărat număr 6 la națională, după Columbia - România 3-2.

Reprezentativa României a pierdut la limită amicalul de la Madrid cu Columbia, 2-3, grație unui final bun.

Multă vreme, jocul „tricolorilor” a scârțâit, iar analiștii Mihai Stoica și Basarab Panduru au remarcat una dintre marile probleme ale echipei lui Edi Iordănescu. Absența unui adevărat număr 6, un mijlocaș defensiv care „să închidă bine centrul terenului”.

Titularizați de selecționer în fața apărării, cei doi Marin, Marius și Răzvan, n-au făcut o partidă reușită în fața unor adversari iuți și tehnici.

5 detalii de la firul ierbii sesizate de reporterii GSP la superamicalul Columbia - România
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
5 detalii de la firul ierbii sesizate de reporterii GSP la superamicalul Columbia - România

Basarab Panduru: „Te întrebi ce face Marius Marin bine?”

„Nu ştii de unde să îl iei. Am impresia că dacă te atacă unii şi îl ai acolo defensiv ar fi mai bine, dar nu este mai bine. Pe atac nu ajută deloc şi te întrebi: ce face bine?”, a spus Basarab Panduru despre Marius Marin, la Orange Sport.

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a fost de aceeași părere: „Nu este un închizător pur, dar nu avem un închizător pur, nici Marius, nici Răzvan Marin”.

Trimișii Gazetei Sporturilor la Madrid l-au notat cu 4 pe Marius Marin, „a avut mult de tras, a reușit puține lucruri”, iar lui Răzvan Marin i-au dat 5: „Subțire!”.

Vladimir Screciu a ratat convocarea din cauza unei rupturi fibrilare

O soluție pentru acest post, considerat deficitar, Edi Iordănescu are. Este vorba despre Vladimir Screciu, care la Universitatea Craiova acoperă două posturi și o face bine. De meserie „închizător”, el joacă și ca apărător central.

Screciu a ratat convocarea pentru amicalele cu Irlanda de Nord (1-1) și Columbia (2-3), din cauza unei accidentări. Olteanul a suferit o ruptură fibrilară în timpul derby-ului cu FCU Craiova (2-1), din Superliga, iar medicii nu l-au putut reface la timp pentru a intra în calculele lui Edi.

El va reintra cel mai probabil sâmbătă, la meciul Universității Craiova cu Rapid contând pentru etapa a doua din play-off.

VIDEO. România - Columbia 2-3 » Ce așteptări are Edi Iordănescu de la fotbaliștii săi în viitor: „Marea provocare a băieților în perioada următoare este să se impună la cluburile lor”

Mai puteți citi:

Ianis Hagi, reacție tare când a fost întrebat dacă se gândește că ar putea rata Euro 2024: „Crezi că se pune problema?!”

Panduru, șocat după Columbia - România: „De mult nu am văzut așa ceva” + MM Stoica l-a completat: „Rar mi-a fost dat să văd”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tonomat
tonomat  •  27 Martie 2024, 11:41

Luați-l pe Modric că tocmai s-a pensionat.

camcam
camcam  •  27 Martie 2024, 10:16

doar un post neacoperit ? ce gluma buna .. la ceea ce am aratat ieri ,in afara de man cam toate sunt neacoperite ,mai ales cel de antrenor ! stau si ma intreb ce mai cauta , petarda ,de albibec la nationala .

soimiisibiu
soimiisibiu  •  27 Martie 2024, 10:13

Când joaca ăștia doi Marini împreună nu avem forță ofensiva deloc. Amândoi nu fac nici cât unul bun. Măcar dacă ar avea fiecare un fizic bun, asa doi pitici care patinează în gol jocul României fără nici o realizare nici defensiva nici ofensiva.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează