FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD, VINERI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE TVR1, LIVETEXT PE GSP.RO

Răzvan Raţ, extremă urgenţă! » Fundaşul lui PAOK vrea să forţeze prezenţa în partida cu Irlanda de Nord

Articol de - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 22:49

În curs de recuperare după o microruptură fibrilară suferită în urmă cu 9 zile, jucătorul de 33 de ani a venit la convocare hotărît să fie pe teren duminică: antrenamentul de mîine ar trebui să ofere răspunsul asupra validităţii lui.

Iordănescu a chemat trei fundaşi stînga pentru "dubla" cu Irlanda de Nord (14 noiembrie) şi Danemarca (18 noiembrie), Raţ, Sepsi şi Mitrea, dar selecţionerul visează să-l aibă pe teren pe veteranul de la PAOK la întîlnirea de vineri.

Omul care a atins la Helsinki selecţia cu numărul 100 la lot a ajuns aseară printre ultimii în cantonamentul de la Mogoşoaia, iar evoluţia recuperării lui în următoarele două zile va oferi răspunsul la întrebarea dacă Generalul îl poate trimite pe teren contra liderului grupei.

Recidiva ar însemna out pînă la sfîrşitul lui 2014
Raţ a suferit o microruptură fibrilară la aductorii piciorului stîng, şansele de a juca sînt estimate momentan la sub 50%, însă fotbalistul a venit la Bucureşti hotărît să tragă pentru revenirea în timp util.

A ratat ultimele două partide ale lui PAOK din considerente medicale şi, deşi ar fi putut forţa contra lui Panathinaikos (1-2), duminică, în campionatul elen, a preferat să vadă meciul din tribună pentru a se pune la adăpost de o recidivă urîtă, care l-ar tine pe tuşă pînă la finalul anului.

Mitrea e varianta B
La primul antrenament sub comanda lui Iordănescu, aseară, a efectuat doar alergări uşoare. Mai resimte dureri la zona afectată, dar a intrat imediat în atenţia staff-ului medical.

Abia miercuri, cînd se împlinesc 10 zile de la accidentare, e preconizat să încerce să efectueze o şedinţă de pregătire completă pentru a vedea dacă ţine piciorul cu probleme. Dacă mîine va primi undă verde, el va apărea printre titulari. În caz contrar, Iordănescu va miza probabil pe Mitrea.

De azi, bilete la case!
FRF pune la vînzare, de azi pînă vineri, bilete la casele de la Arena Naţională pentru meciul cu Irlanda de Nord. Azi şi mîine, în intervalul 9:00 - 20:00, vor fi putea fi achiziţionate de la ghişeele din Bd. Basarabia şi Maior Coravu, iar joi va fi deschisă şi o casă la intrarea din str. Pierre de Coubertin.

Pînă acum s-au vîndut aproximativ 18.000 tichete. De mîine ar trebui să intre în vînzare online şi biletele pentru meciul cu Danemarca (marţi, 18 noiembrie, 20:30, PRO TV). Federaţia n-a vîndut pachete pentru ambele partide din cauza întîrzierii deciziei UEFA, care ar fi putut suspenda stadionul pentru primul meci.

13 partide a jucat Raţ pentru PAOK în actualul sezon, în campionat şi în Europa League: a marcat trei goluri, a bifat şase assist-uri

Echipa probabilă pentru meciul cu Irlanda de Nord
Tătăruşanu - Papp, Dr. Grigore, Chiricheş, Raţ - Pintilii, Hoban - Chipciu, Sînmărtean, Tănase - Keşeru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 13:41

parerea mea e ca mai bine se abtine.

adrian1984.
adrian1984.  •  11 Noiembrie 2014, 09:07

In Slobozia la mine in Ialomita este aer curat si lumea este mult mai sanatoasa decat in Bucurestiul vostru murdar.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close