FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

VIDEO / EXCLUSIV Horațiu Moldovan, out de la echipa națională? „Ar fi o nedreptate”

Horațiu Moldovan nu a debutat încă la Atletico Madrid
Horațiu Moldovan nu a debutat încă la Atletico Madrid

Articol de , - Publicat vineri, 23 februarie 2024 09:11 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 10:59

Răzvan Stanca (44 de ani) consideră că ar fi o nedreptate ca Horațiu Moldovan (26) să nu apere în continuare la echipa națională, deși nu joacă deloc la Atletico Madrid.

Prezent în studioul GSP Live, antrenorul de portari de la România U21, crede că Moldovan și-a câștigat dreptul de a fi pe teren măcar la meciurile de pregătire pe care România le dispută luna viitoare, cu Irlanda de Nord, pe 22 martie, și Columbia, pe 26 martie.

„Am vrut să-l lovesc în cap. Putea fi o tragedie” » O nouă perspectivă a incidentului șocant din 2011: „Pițurcă mi-a reproșat: «Bă, ce ai făcut?»”
GSP LIVE
„Am vrut să-l lovesc în cap. Putea fi o tragedie” » O nouă perspectivă a incidentului șocant din 2011: „Pițurcă mi-a reproșat: «Bă, ce ai făcut?»”

VIDEO. Răzvan Stanca: „Ar fi o nedreptate ca Moldovan să nu apere la echipa națională”

„Moldovan are ocazia să joace în amicalele de dinaintea Europeanului. Sigur va fi convocat și putem afla atunci dacă este sau nu afectat de faptul că nu apără la Atletico Madrid.

Ar fi o nedreptate pentru Horațiu să nu joace măcar în amicale. A pus umărul la calificare, nu s-au pierdut meciuri și a avut evoluții convingătoare.

Leo Toader (n.r. - antrenorul de portari de la prima reprezentativă) și Edi Iordănescu vor alege varianta cea mai bună. Edi preferă continuitatea. Deci, chiar dacă Moldovan nu apără la Atletico, e posibil să fie folosit în formula de start la națională. Eu i-aș mai da o șansă lui Horațiu, să văd cum se descurcă în amicale”, a declarat Răzvan Stanca, la GSP Live.

Dacă ar avea peste 30 de ani, nu s-ar vedea lipsa minutelor. Dar nu e cazul lui Moldovan. Un portar este mai afectat de lipsa timpului de joc decât jucătorii de câmp. Jucătorul de câmp poate intra 5, 10 minute într-un meci, portarul intră numai dacă titularul se accidentează sau este eliminat

- Răzvan Stanca, antrenor de portari România U21

Horațiu Moldovan în campania pentru Euro 2024

Meciuri

8

Meciuri fără gol primit

5

Goluri încasate

4

Șuturi salvate

25

Intervenții decisive

4

720 de minutea bifat Horațiu Moldovan în campania pentru Euro 2024. Numai 3 „tricolori” au jucat mai mult decât el, Andrei Burcă (873), Radu Drăgușin (855) și Nicușor Stanciu (828)

România face parte din grupa E la Euro, alături de Belgia, Slovacia și de câștigătoarea play-off-ului B al Ligii Națiunilor, unde cele două semifinale sunt Bosnia - Ucraina și Israel - Islanda.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Răzvan Stanca

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Citește mai multe articole de actualitate:

Fostul președinte din Bănie iese la atac: „Eu nu pot să mă prostituez profesional”
FCU CRAIOVA
Fostul președinte din Bănie iese la atac: „Eu nu pot să mă prostituez profesional”
Totul a ieșit la lumină » Salariile de la CFR Cluj s-au prăbușit în doi ani
CFR CLUJ
Totul a ieșit la lumină » Salariile de la CFR Cluj s-au prăbușit în doi ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  24 Februarie 2024, 11:52

Nici eu nu cred. Il vor convoca si la Euro, dar nu e sigur ca va apăra. E un risc imens. E ok, a stat in poarta in preliminarii practic ne-a calificat cu acele interventii, dar daca nu joaca jumatate de an, e gresit sa il pui sa apere.

gigimarga2
gigimarga2  •  23 Februarie 2024, 13:34

Omul si a asumat ieșirea din vederile selectionerului. Nu înțeleg unde i nedreptatea. A ales banii ( așa cum era firesc ) si nu e nici o nedreptate . Nedreptate ar fi sa fie convocat. Daca avea vreo 30 de ani si vreo 50 de jocuri la nationala mai ințelegeam ,dar așa cam bateți șaua să priceapă ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionica007
ionica007  •  23 Februarie 2024, 11:39

Nedreptate?! Nu poti compara niciodata un jucator care lustruieste banca cu unul care are jocuri in picioare... Iar in cazul portarilor, nici nu mai are rost sa povestim. Chiar daca ar juca, sunt portari in tara valoric peste Moldovan. Omul a ales ''banca si banul'', trebuie sa-si asume deciziile. Din punctul meu de vedere, nu se poate pune problema de a fi titular in poarta ''nationalei''.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează