FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRAGERE LA SORȚI

„Cred că nu jignim pe nimeni dacă spunem asta” » Opinia lui Bergodi, după ce a văzut adversarele României din preliminarii

Cristiano Bergodi / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Cristiano Bergodi / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 20:43 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 03:59

Italianul Cristiano Bergodi (57 de ani), antrenor care și-a desfășurat o bună parte a carierei în România, a vorbit despre șansele naționalei noastre în preliminariile EURO 2024, acolo unde naționala lui Edi Iordănescu va da peste Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra.

La interviurile de la finalul partidei Sepsi - Farul 0-1, tehnicianul formației din Sfântu Gheorghe a fost întrebat și despre grupa României pentru preliminariile Europeanului de peste doi ani. Italianul e de părere că adversarii „tricolorilor” sunt abordabili și că accederea la turneul final e un obiectiv mai mult decât realizabil.

Cine ține un pariu? Vom termina sub Kosovo!
EDITORIAL
Cine ține un pariu? Vom termina sub Kosovo!

Reacția lui Bergodi, după ce a văzut adversarele României din preliminarii

„O tragere la sorți foarte bună, cred că nu se putea mai bine pentru România și mă bucur, pentru că trebuie să ai și un pic de noroc. 

Nu jignim pe nimeni dacă spunem asta. România se poate califica la Euro, nu mi se pare că echipele sunt extraordinare”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul meciului pierdut de Sepsi în fața Farului Constanța, scor 0-1. 

Important:

  • Meciurile din preliminariile EURO 2024 se vor disputa în perioada martie - noiembrie 2023.
  • Primele două echipe din fiecare grupă se califică automat la EURO 2024, unde gazda, Germania, este calificată din oficiu. 
    Restul de 3 participante, până la 24, vor fi decise de un play-off între cele 12 echipe necalificate la EURO cu cele mai bune rezultate în Nations League 2022/2023. Play-off-ul este programat în martie 2024.
  • Calificarea la Euro 2024 din Germania este obiectivul pentru care a fost menținut în funcție selecționerul Edward Iordănescu, în ciuda rezultatelor slabe din Liga Națiunilor.

Pe ce loc termină România grupa?

1
2
3
4

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Trebuie să continuăm cu Edward Iordănescu la echipa națională sau trebuie adus alt selecționer?

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Verdictul lui Gică Hagi, după ce a văzut grupa României din preliminarii + „Nu voi mai propune niciun jucător la națională”

Primul titular al „naționalei” care comentează grupa din preliminariile Euro 2024: „Cea mai accesibilă pe care o puteam avea!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează