FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Reghe s-a enervat: ”Să vină nea Puiu să antreneze Steaua și mă duc eu la națională!”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 19:26

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a avut o replică acidă la adresa lui Anghel Iordănescu, care nu pare dispus să negocieze în privința numărului de jucători care vor fi convocați pentru turneul din Bahrain.

Să vină nea Puiu să antreneze el Steaua. Mă duc eu la națională și îi iau eu toți jucătorii și vedem cum se simte. Eu cred că e mai important pentru jucători să joace 4 luni la Steaua decît 3 meciuri la naționale. Îmi doresc să port o discuție cu domnul Iordănescu, dar nici nu o să permit să îmi ia cei mai buni jucători în timpul cantonamentului.

Să oprească campionatul. Pregătim jucătorii pentru Euro și gata. Eu mi-am făcut datoria. Nu doresc să ne certăm. Am spus foarte clar ce trebuie făcut și cred că am dreptate. Putem ataca decizia Comitetului Executiv. Nu e dată FIFA, nu ne pot obliga să trimitem jucătorii”, a spus Laurențiu Reghecampf la DigiSport.

Citește și

Iordănescu amenință cluburile din Liga 1: ”Sînt obligate să trimită jucătorii la națională, nu se poate glumi cu așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
iris.aura
iris.aura  •  08 Ianuarie 2016, 08:36

Ba da tupeu mai are baietasu asta , zici ca el a dat gaura in macaroana . Is curios daca tot asa reactiona daca era el selectioner si un antrenor de club facea talentele astea...

haideusicfr
haideusicfr  •  08 Ianuarie 2016, 04:53
Postat de baddog2 pe 07 Ianuarie 2016, 21:14

Treaba e ca daca echipele fac contestatie au castig de cauza.Nimeni si nimic nu ii pot obliga sa dea jucatori la nationala pentru acest turneu

Si nici la Nationala!

randoom_._
randoom_._  •  07 Ianuarie 2016, 23:20
Postat de dorel999 pe 07 Ianuarie 2016, 23:09

Antrenorii trebuie să antreneze!!! Nu să îi mângâie pe jucători și pe ziariști, nu să le încălzească lăpticul, et cetera. Gâlcă, așa bun cum era, NU ERA ANTRENOR. Acum o să veniți cu cioace de genul "l-au sabotat jucătorii, ana maria, i-a vândut ciobanul jucătorii, blabla". S-a întors Reghe la Steaua, a câștigat 4/4. Gâlcă e antrenor la o echipă mediocră din Spania că a jucat fotbal la el. O să-l vedem noi ce meserie știe în meciurile ce urmează. Până una alta, Reghe a bătut Chelsea și Ajax, Gâlcă a fost umilit în Europa.

asa ca idee,si ilie stan a calificat Steaua in primavara europeana,dintr-o grupa mult mai grea decat cea avuta de galca.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează