FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA 0-1

Reporterul TVR a rămas singur în ploaie » Răzvan Burleanu: "Nu intru în direct dacă e Prodan în studio!" :O

Articol de GSP - Publicat luni, 08 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 septembrie 2014 16:16

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, urma să intre în direct la TVR înaintea startului meciului de la Atena. Ajuns pe gazon, alături de reporterul postului naţional, Vlad Arhire, şeful FRF a întrebat cine se află în studioul de la Bucureşti.

Răspunsul la întrebare a venit de la reporterul TVR: "Tudor Furdui, iar Mihai Stoichiţă şi Daniel Prodan sînt invitaţi". Burleanu a reacţionat imediat cînd a primit răspunsul: "Eu nu intru în direct dacă e Prodan în studio! Vă mulţumesc", a fost replica lui Burleanu, care a plecat apoi în tribuna oficială unde s-a întreţinut cu restul delegaţiei României.

Conform unor surse credibile nici secretarul general al Federaţiei, Gheorghe Ghivorchian, nu a dorit că intre în direct pe acelaşi motiv: prezenţa lui Prodan în studioul de la Bucureşti.

Scandalul a început în aprilie 2014, atunci cînd actuala conducere a FRF a decis să-l dea afară pe Prodan şi să-i evacueze biroul din Casa Fotbalului. DETALII AICI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
legoolas
legoolas  •  09 Septembrie 2014, 22:59
Postat de ockiu pe 09 Septembrie 2014, 07:46

marele conducator Burleanu' - mei ma lasati ... s-a nascut conducator :))

Nu stiu daca s-a nascut conducator, daca e afiliat unui partid... ce stiu, e ca imi inspira mai multa incredere decat "Mercea" Sandu.

rexrapidistul
rexrapidistul  •  09 Septembrie 2014, 11:40

Caracter zero, se vede scoala basista din acest gainar, numit burleanu!

ockiu
ockiu  •  09 Septembrie 2014, 07:46

marele conducator Burleanu' - mei ma lasati ... s-a nascut conducator :))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează