FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Cale liberă pentru revenirea lui Săpunaru la națională: „Va răspunde prezent”

Cristi Săpunaru / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Cristi Săpunaru / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2022 17:05 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 18:04

Revenirea lui Cristi Săpunaru în tricoul echipei naționale pare să prindă din ce în ce mai mult contur. Mihai Iosif, tehnicianul Rapidului, dezvăluie că fundașul de 37 de ani a discutat deja cu noul selecționer Edi Iordănescu.

„A avut o discuţie (n.r. - cu Edi Iordănescu). Dacă selecţionerul îl va convoca, eu cred că va răspunde prezent. Din câte ştiu, sunt şi prieteni”, a dezvălui Mihai Iosif, antrenorul giuleștenilor, în cadrul unei conferințe de presă. 

Revine la națională? Cristi Săpunaru recunoaște discuțiile cu Edi Iordănescu: „Am vorbit prin mesaje”
REVENIRE
Revine la națională? Cristi Săpunaru recunoaște discuțiile cu Edi Iordănescu: „Am vorbit prin mesaje”

Cristi Săpunaru recunoaște discuțiile cu Edi Iordănescu

Cristi Săpunaru nu respinge ideea unei reveniri în tricoul primei reprezentative.

Am vorbit prin mesaje, și? O să ne întâlnim să stăm de vorbă. O să văd ce o să discut cu el. O să am o discuție cu el, o să am o discuția cu familia, mai sunt o grămadă de copii care trebuie să joace. Îmi doresc o calificare, orice român își dorește o calificare”, a declarat Săpunaru, conform Pro TV.

Săpunaru a debutat în 2008 în tricoul echipei naționale

Săpunaru a debutat pentru echipa națională în 2008. De atunci, acesta a strâns 36 de apariții sub „tricolor”, fără să reușească să înscrie vreun gol. Săpunaru a fost convocat la ambele turnee finale la care România a participat din 2008 încoace.

La Europeanul din Austria și Elveția de acum 11 ani a fost în lot, nebifând niciun minut, în timp ce Europeanul din Franța l-a găsit în postura de integralist în toate cele trei meciuri.

A debutat la națională sub comanda lui Victor Pițurcă, într-un amical cu Muntenegru din 2008, câștigat cu 4-0.

11 partidea adunat Săpunaru la națională din postura de căpitan

Cristi Săpunaru, în august 2021: „Am renunțat la națională pentru că sunt o grămadă de jucători tineri care vor să se afirme”

În august 2021, invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Cristi Săpunaru vorbea despre motivele pentru care s-a retras de la echipa națională.

„Nu regret absolut nimic din cariera mea. Am renunțat la națională pentru că sunt o grămadă de jucători tineri care vor să se afirme. Dacă mă mai duc și eu, se mai duce și Tamaș, ăștia mici ce fac? Să demonstreze! În alte țări nu s-a pus problema că trebuie să vină copiii de la tineret să joace.

Am renunțat pentru că eu consider că nu mai avea rost să mă duc la echipa națională, fiind acești tineri talentați, care pot avea viață mai lungă în fotbal. Ce să fac, să mă duc eu pentru două, trei meciuri?

(...)Cu mine nu a vorbit nimeni! Nici până să mă retrag, nici după ce m-am retras. N-a venit niciunul să-mi zică «Bă, mai vrei să vii, mai vrei să ne ajuți? Poți să mai ajuți, poți să mai joci?». Cu mine n-a avut nimeni nicio discuție. Nimeni!”, a mărturisit Săpunaru, în studioul GSP.

VIDEO Dezvăluire dureroasă a lui Săpunaru: „Când m-am retras de la națională nu m-a căutat nimeni! Nicio discuție. Nimeni!”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Edi Iordănescu îi răspunde lui Mihai Stoica: „Continuăm pe drumul scandalurilor. E trist ce faci”

VIDEO Edi Iordănescu, detaliu neștiut despre numirea la națională: „Prima dată când tata m-a trădat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
doublem
doublem  •  25 Februarie 2022, 22:51

În sfârșit pare că avem fundași tineri talentați : Pașcanu , Drăgușin , Ghiță , Rus , Nedelcearu . Nu mi-e dor de eliminările gratuite de care făceau rost Taș și Săpunaru

ucluj2011
ucluj2011  •  20 Februarie 2022, 16:06

Săpunaru și Tamaș sunt CEI MAI BUNI FUNDAȘI din țară în acest moment. Nu contează vârsta , înălțimea , greutatea , apartenența politică sau religioasă. Contează că SUNT CEI MAI BUNI , deci AUTOMAT și IMEDIAT trebuie să fie convocați la Națională. Să specrăm că amîndoi vor sune "DA" convocării lui Edi Iordănescu.

viomarmi22
viomarmi22  •  19 Februarie 2022, 11:56

Pe lângă faptul că este un jucător lent, delăsător și scandalagiu din orice se ivește, mai apelează și la faulturi grosolane la limita eliminării de-ți stă inima-n loc ! Hal de selecționer ca să te bazezi pe un astfel de jucător când ai cel puțin o duzină de tineri peste valoarea acestui expirat !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează