FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA 4-0

Nicolae Stanciu explică execuția de la gol: „Așa am gândit-o”

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 00:15 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 00:31

Nicolae Stanciu (30 de ani) a analizat prestația „tricolorilor” din victoria cu Andorra, 4-0, din preliminariile EURO 2024.

Mijlocașul, care a marcat primul gol al meciului, a vorbit despre importanța victoriei, șansele de calificare și despre faza reușitei sale.

Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus
România - Andorra 4-0
Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus

Concluziile lui Nicolae Stanciu după România - Andorra

„Era foarte important pentru noi să obținem cele trei puncte. Nu conta cum, dar am făcut-o într-un mod categoric. Am dominat meciul, așa cum ne așteptam. Știm unde vrem să ajungem, știm ce avem de făcut. Așteptăm să vină luna noiembrie și meciurile decisive. Vor fi două partide grele.

Nu știu dacă avem noroc. Putem spune că Elveția e norocoasă pentru că am făcut noi egal cu Belarus? Nu mai sunt echipe mici. Nu am putut marca în Belarus, deși am jucat bine, iar Israel a făcut 6 puncte după goluri în prelungiri. Noi suntem un grup foarte puternic, suntem foarte cocentrați.

La acea lovitură liberă m-am gândit că am dat multe goluri din lovitură liberă și chiar am vreo 5-6 reușite din aceeași poziție. Încerc să-i surprind pe portari. Mă bucur că am reușit azi și am marcat. Mă bucur și pentru Coman, știu cât de mult aștepta să marcheze. Mă bucur și pentru Ianis”, a spus Nicolae Stanciu la Prima TV.

Se poate spune că a fost o mică presiune după meciul din Belarus. Dar dacă marcam acolo, altfel vorbeam acum. E bine că acum suntem pe primul loc și sperăm să rămânem aici. De când am văzut grupa, ne-am gândit că putem ajunge pe primul loc. 

Vom trata foarte serios următoarele meciuri. Suntem foarte aproape să ne calificăm. Trebuie să fim uniți și să jucăm un fotbal bun. Sunt mândru de mine că am marcat. Așteptam de mult timp acest gol. Sunt fericit că m-am descătușat. 

- Florinel Coman

VIDEO Toate reacțiile după România - Andorra au fost la GSP LIVE

Citește și: 

„Țărănoi!” » Mihai Stoica nu s-a putut abține în direct, după România - Andorra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează