FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

VIDEO + FOTO „Tricolorii”, antrenament cu zâmbetul pe buze înainte de meciul cu Macedonia de Nord

Antrenamentul echipei naționale // foto: Cristi Preda +16   FOTO
Antrenamentul echipei naționale // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 20:06 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 20:23

Reprezentativa României a efectuat în această seară antrenamentul oficial înainte de meciul cu Macedonia de Nord, primul din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

  • Partida România - Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial 2022, se joacă joi, 25 martie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV. 
  • România face parte din Grupa J în preliminariile CM, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. La turneul final din Qatar se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Fără ca selecționerul Mirel Rădoi să fie prezent fizic pe terenurile de antrenament de la Mogoșoaia, din moment ce este infectat cu COVID-19, „tricolorii” s-au antrenat cu zâmbetul pe buze.

VIDEO. Antrenamentul oficial al României înainte de meciul cu Macedonia de Nord

Sub dirijarea „secundului” Nicolae Dică, fotbaliștii de națională au efectuat mai multe exerciții de grup, după ce s-au încălzit împreună. A fost ultima ședință de pregătire a „tricolorilor” înainte de încleștarea cu Macedonia de Nord. 

+12 FOTO

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Germania ne ia drept sparring partner! Nemții sunt deja cu gândul la Euro

Nicolae Dică a explicat de ce a fost convocat Ovidiu Popescu la echipa națională

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează