FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

România - Armenia 1-0 // Reacția lui Daum după ce fanii tricolori i-au cerut demisia: "Ăsta e singurul lucru pe care îl cer" » Cum caracterizează prestația cu Armenia

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 23:55

Selecționerul Christoph Daum a fost contestat de suporterii echipei naționale la finalul meciului cu Armenia, câștigat cu 1-0 și le transmite fanilor să susțină jucătorii, indiferent de opinia pe care o au față de el.

Chiar și după ce Alex Maxim a marcat golul victoriei, în minutele de prelungire al meciului, suporterii au scandat "demisia" din tribune.

"Nu știu ce a scandat tribuna, dar fanii au dreptul de a-mi cere demisia. Singurul lucru pe care îl cer fanilor este să încurajeze echipa. Dacă sunt împotriva mea fanii, pot rezista presiunii", a spus Daum la finalul partidei, la TVR.

Selecționerul a lăudat atitudinea jucătorilor la meciul cu Armenia, deși recunoaște că sunt lucruri care trebuie îmbunătățite în jocul României. 

"Meciul cu Armenia a fost foarte greu, chiar dacă am avut multe ocazii și posesie cu 20% mai mare, să marchezi este ceea ce face diferența. E bine că echipa nu a cedat. Atât timp cât ai ocazii, crezi că poți marca și caștiga până în ultima secundă.

Nu vreau să vorbesc despre șansele noastre, vreau să vorbesc despre proiectul de a crea o nouă echipă. Vrem să ne păstrăm șansele matematice, trebuie să felicit băieții pentru cum s-au luptat și este un semn bun, că suntem în creștere. Sunt lucruri pe care le putem face mai bine", a adăugat Daum.

  • România acumulează 9 puncte și rămâne pe locul patru, la patru puncte de Danemarca și Muntenegru;
  • Următorul meci: Muntenegru - România se joacă pe 4 septembrie. Ambele partide încep la ora 21:45. 

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

Meciurile următoare: 

  • 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
439542782916624
Ervin Elias  •  02 Septembrie 2017, 14:10

Dacă până azi aveam Klaustro- fobie ,acum am și Daumo-fobie. Tipul are un tupeu ieșit din comun fără pic de onoare....după Muntenegru cred că va pleca direct în Germania,CĂ ALTFEL LA OTOPENI VA FI LINȘAT PENTRU RUȘINE ȘI SCOR!

wertusi
wertusi  •  02 Septembrie 2017, 11:36
Postat de steaua1986forever pe 02 Septembrie 2017, 00:21

Nu cred ca exista om mai penibil decat acest asa-zis 'antrenor'...... Meciul asta e o rusine mult mai mare decat atunci cand am pierdut cu Albania, pacat ca oamenii nu isi dau seama. Am fost egalii echipei Armeniei pana in minutul 90 aproape, aia au avut mult mai multe ocazii concrete sa inscrie, nu am avut o idee de joc, selectia e o gluma, etc. Cat isi mai bate joc Burleanu de oameni? Repet pentru a 1000 oara: noi am facut un egal norocos si inainte cu Muntenegru, o tara cu 700.000 de locuitori, cat 2 cartiere din Bucuresti, o tara in care sportul national este basketul, o tara in care nimeni nu urmareste fotbalul, etc. Suntem de zeci de ori mai penibili decat in perioada Piturca si de cel putin cateva ori mai penibili decat pe vremea lui Iordanescu 2016......E trist ce se intampla.....

nu exista rusine mai mare ca eliminarea de la euro dupa infrangerea cu Albania , echipa inferioara in clasamentul UEFA Armeniei . Restul sunt aberatii marca FCSB

gabiprossi
gabiprossi  •  02 Septembrie 2017, 10:39

N-am vazut N E S I M T I T mai mare ca acest daum - lunetist de elita, pe narici!?! Du-te de unde ai venit, ia cu tine si pe cei care te-au instalat si construieste ce vrei, unde doresti! Sa-ti dea Dumnezeu zile si sanatate, cate urechi clapauge ai la capul ala pudrat!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează