FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Ciprian Marica, „la cald”: „Și când te gândești că eram buni la fotbal...”

Ciprian Marica, 35 de ani, fostul atacant al echipei naționale, a oferit declarații la finalul meciului România - Austria 0-1 din Liga Națiunilor. +47   FOTO
Ciprian Marica, 35 de ani, fostul atacant al echipei naționale, a oferit declarații la finalul meciului România - Austria 0-1 din Liga Națiunilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 00:01 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 00:33

Ciprian Marica, 35 de ani, fostul atacant al echipei naționale, a oferit declarații la finalul meciului România - Austria 0-1 din Liga Națiunilor.

Cronica meciului România - Austria 0-1

„Și când te gândești că eram buni la fotbal, la un moment dat. Sunt multe lucruri de corectat și de lucrat. Ăsta ne e nivelul. Sunt foarte multe lucruri de schimbat.

Dacă ar fi să iau partea bună, e faptul că am stat sus, am încercat să facem un pressing ofensiv. Am fost neinspirați pe faza ofensivă. Totuși, Austria era de bătut, să fim serioși! Să nu uităm câte ocazii am avut”, a declarat Marica la ProX.

Antrenorii echipei naționale se simt puși la zid, lezați, simt că avem ceva cu ei. La fel ca fotbaliștii. E clar că noi suntem alături de ei, dar trebuie să spunem ceea ce vedem. Realitatea din teren arată că România nu joacă ceea ce vrem

- Ciprian Marica

FOTO Cele mai tari imagini din România - Austria 0-1

+43 FOTO

Programul României din Liga Națiunilor

  • 15 noiembrie, ora 21:45 // România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 // Irlanda de Nord - România

Clasamentul în grupa României

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Gică Hagi le-a vorbit austriecilor despre Ianis înainte de meciul din Liga Națiunilor: „Stilul lui se aseamănă cu cel al lui Zidane”

Strategia FRF, criticată după ratarea EURO: „Vrem să ne calificăm imediat pentru bani! Cei de acolo se gândesc «Să ne fie bine nouă»”

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Comentarii (6)
octavianus
octavianus  •  15 Octombrie 2020, 10:33

Eram buni la multe, campioni mondiali la handbal, gimnastica, rugby, atletism....si lista poate continua, dar trebuie sa fim realisti in ultimii 30 de ani nu s-a "construit" nimic, s-a trait putin din ce a fost pana in 1990 si apoi gata, noapte buna !! o tara care nu se ingrijeste de copiii ei, de viitorul lor, de infrastructura....vorbesc numai de sport, o tara care nu are programe pentru copii si juniori, o tara care-si ucide traditia printr-o economie de piata barbara si investitori infractori care de fapt nu ajuta nu construiesc doar devalizeaza, ma refer la echipele de traditie, nu poate sa obtina alte rezultate, cu Islanda si Norvegia aratam ca dintr-o tara subnutrita, ne scuipau aia seminte in cap si fugeau cu noi in spate, nu avem prezent si nu avem viitor, pastoriti de Mitica de la liga de Mircea Sandu si acum de Burleanu, de un minister al "tineretului si sportului" pe bune ? chiar se ocupa cu asa ceva ? total corupti si aserviti politic, incompetenti si dezinteresati,nu ne vom face bine niciodata, uitati de rezultate, de tricolor pe cel mai inalt catarg, totul a fost de vanzare s-a vandu ieftin si prost iar cumparatorii storc pana la ultima picatura si apoi arunca la gunoi, presa este si ea la fel de vinovata, s-a transformat din presa sportiva in presa de can can, pe scrut totul este putred si fara masuri radicale ne vom afunda in lumea a 3 a a sportului, popor obosit, obez, dezbinat si aservit....asta se vrea si asta se obtine.

511110169080791
George Burcasimi  •  15 Octombrie 2020, 09:59

De ce oare nu suntem realisti ? Cand am avut jucatori romani sa joace constant ,la cluburile din strainatate de calibru mai multi ani ,fara sa frece bancile de rezerve ? ( dupa 1990 binenteles ) .Au fost putine exceptii.Dan Patrescu ,Cristi Chivu ,Radu Stefan si cam atat .Chiar si Gica Hagi si Gica Popescu au fost rezerve pe la Réal Madrid si Barcelona. La turci nu se pune , caci era ca la Tandarei .

1694034334149732
Florin Gugulica  •  15 Octombrie 2020, 08:27

Marica spune adevarat ce tot contraziceti ??? Sau ce vrei sa spuna ca e bine ne Bate ori si cine pierdem ori ce meci cu echipe slabe

Vezi toate comentariile (6)
Comentează