FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Ciprian Tătărușanu, dezarmat: „O perioadă neagră! Nu ne merge nimic”

Ciprian Tătărușanu (34 de ani, portar) a oferit declarații la finalul meciului România - Austria 0-1 din runda #4 a Ligii Națiunilor. +47   FOTO
Ciprian Tătărușanu (34 de ani, portar) a oferit declarații la finalul meciului România - Austria 0-1 din runda #4 a Ligii Națiunilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 00:01 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 00:09

Ciprian Tătărușanu (34 de ani, portar) a oferit declarații la finalul meciului România - Austria 0-1 din runda #4 a Ligii Națiunilor.

Cronica meciului România - Austria 0-1

„Toată lumea a văzut o altă atitudine. Am făcut un joc bun. Din păcate, suntem într-o perioadă în care nu reușim să câștigăm nici când jucăm bine. Din punct de vedere mental, ne-am adunat. Dar, după 3 partide în care nu obținem niciun punct, putem spune că este o perioadă foarte grea. 

Aș vrea să ies în evidență atunci când câștigă echipă. Din păcate, nu s-a putut. Nu ne-am făcut treaba așa cum trebuie. Eu nu am simțit o presiune, am experiența necesară să nu mai simt asta, la fel ca alți fotbaliști ai echipei. La primele două meciuri, atitudinea noastră a lăsat de dorit, dar azi a fost la cel mai înalt nivel, precum și concentrarea.

Nici stadionul nu ne-a purtat noroc, într-adevăr. Când ai o perioadă neagră, nu-ți merge nimic!”, a spus Tătărușanu la ProX.

FOTO Cele mai tari imagini din România - Austria 0-1

+43 FOTO

Programul României din Liga Națiunilor

  • 15 noiembrie, ora 21:45 // România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 // Irlanda de Nord - România

Clasamentul în grupa României

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Gică Hagi le-a vorbit austriecilor despre Ianis înainte de meciul din Liga Națiunilor: „Stilul lui se aseamănă cu cel al lui Zidane”

Strategia FRF, criticată după ratarea EURO: „Vrem să ne calificăm imediat pentru bani! Cei de acolo se gândesc «Să ne fie bine nouă»”

Playtech: Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce a ajuns în Dubai. Toți fac mișto de ea: ”Prăjită ești, amărâto”


Comentarii (8)
10153836040333310
Blonder DC  •  15 Octombrie 2020, 02:14

Nu va mai merge nimic de cand o anume generatie si-a pus ghetele in cui!

adriann_
adriann_  •  15 Octombrie 2020, 01:06

PERIOADA NEAGRA O ADUCI CHIAR TU MA. UITA-TE BINE LA RELUAREA FAZEI IN CARE MINGEA SE DUCE IN BARA, SARE IN PAMANT SI APOI SPRE ATACANTUL AUSTRIAC AFLAT IN CAREUL MIC. CE FACEAI TU ACOLO, IN AFARA DE FAPTUL CA URMAREAI MINGEA CU PRIVIREA??? Du-te linistit si papa salariul ala de la AC Milan, lasa-ne si pe noi sa avem o sansa cu un portar care joaca la echipa de club.

max9
max9  •  15 Octombrie 2020, 00:35

romanii pe linga faptul ca sint mai slabi cu duhul mai sint si masochisti...nu mai suport sa il mai vad pe asta...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează