FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Marius Șumudică e de părere că asta a fost greșeala lui Mirel Rădoi: „N-au adus niciun plus” + „Tricolorul” remarcat de antrenorul lui Gaziantep

Marius Șumudică +47   FOTO
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 10:09 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 10:19

Marius Șumudică (49 de ani), antrenor la Gaziantep, a analizat meciul României cu Austria, pierdut de „tricolori”, 0-1.

Șumi a remarcat prestația lui Denis Alibec, unul dintre fotbaliștii săi preferați, și a criticat schimbările efectuate de Mirel Rădoi. Selecționerul i-a introdus pe parcurs pe Keșeru, Cicâldău, Hagi, Pușcaș și Iancu, însă aceștia nu au adus plusul dorit.

„Mi s-a părut că Alibec a jucat bine. După ultimul meci am fost sunat de toate televiziunile, dar am refuzat. Acum am intrat în direct din respect. Au fost două reprize diametral opuse. În prima repriză Austria a jucat deschis. A fost un meci de la o poartă la alta, am avut o sumedenie de ocazii. Dacă nu marchezi cu Austria, e greu să faci un rezultat pozitiv. 

În a doua repriză rar am intrat în careu. Schimbările făcute n-au adus niciun plus. Din contră, am scăzut din toate punctele de vedere”, a declarat Șumudică, la Prosport Live.

Programul României din Liga Națiunilor

  • 15 noiembrie, ora 21:45 // România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 // Irlanda de Nord - România

Clasamentul în grupa României din Liga Națiunilor

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Marius Șumudică e de părere că asta a fost greșeala lui Mirel Rădoi: „N-au adus niciun plus” + „Tricolorul” remarcat de antrenorul lui Gaziantep

VIDEO. Mirel Rădoi: „Vi se pare că nu am «sânge în instalație»?”

Alte știri despre România - Austria:

Doi „tricolori”, făcuți praf după înfrângerea de la Ploiești: „Are viteza de la Mobră, a fost ridicol”

Gabi Balint, concluzii dure după un nou meci pierdut de „tricolori”: „Ai noștri nu pot. Ăsta e nivelul!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
adriann_
adriann_  •  15 Octombrie 2020, 12:33

A fost absolut evident ca schimbarile lui Radoi ne-au curatat, EU AM ZIS ASTA INCA DIN TIMPUL MECIULUI AICI PE GSP. Singura schimbare care trebuia facuta era Cicaldau in locul lui Stanciu, care suta in tribuna orice minge prindea si Iancu in locul lui Mitrita, care era nonstop pe jos. ATAT. Keseru nu are ce cauta la Nationala, nu a avut niciodata iar in meciul asta s-a vazut ca e cu 10 clase sub Alibec. Iar cand l-a scos pe Maxim deja Radoi a aratat ca nu e antrenor, din momntul ala n-am mai avut nici un fel de constructie, nimic.

deusdat
deusdat  •  15 Octombrie 2020, 11:41

Șumi, pune-ți pantalonii la loc!

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  15 Octombrie 2020, 11:15

Vedeti de ce se alege praful? Vine Hagi si spune ca beizadeaua e de nivel mondial si trebuie bagata in echipa, vine Sumudica si-l vede pe Aliberbec cel mai bun, un Ixulescu zice ca musai sa vina Camora ca nu se mai poate, Ygreceanu zice ca fara Mitrita suntem fii ploii, si asa mai departe. Cu sapte moase, copilul ramane cu buricul netaiat. Lasati-l pe Radoi sa faca echipa. *** de la FRF trebuie sa-i fixeze obiective scurte , medii si lungi. Nu le indeplineste, altul la rand. Dar de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează