FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Gică Hagi, cerut selecționer după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea: „Au curaj cei din FRF?

Gică Hagi +44   FOTO
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 22:28 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 22:54

După ce Mirel Rădoi (40 de ani) a anunțat că nu va continua ca selecționer al României, Ionuț Badea (46) și Ciprian Marica (36) l-au propus pe Gică Hagi (56) pentru postul rămas vacant la prima reprezentativă.

După Liechtenstein - România 0-2, Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională, invocând ca motiv ratarea barajului pentru Cupa Mondială. La scurt timp după, în studioul Pro X, Ionuț Badea și Ciprian Marica l-au propus pe Gică Hagi pentru postul de selecționer.

Mirel Rădoi îi dă un sfat viitorului selecționer: „El este liderul în jurul căruia trebuie construită echipa!”
SELECȚIONER
Mirel Rădoi îi dă un sfat viitorului selecționer: „El este liderul în jurul căruia trebuie construită echipa!”

Ciprian Marica: „Au curaj cei din FRF să propună un antrenor cu personalitate?”

„Eu văd să fie nevoie de un antrenor cu experiență, și nu mă refer la unul neapărat în vârstă, sunt unii cu experiență de 45-50 de ani. Gică Hagi ar fi numărul 1, dar nu va pleca de la Farul. Petrescu la fel, dar nu va pleca de la CFR”, a spus Badea, care a fost completat de Marica:

„Eu sunt curios. Nu am vorbit cu Gică Hagi pe tema asta, dar sunt curios, oare i-a fost propus lui Gică Hagi un proiect în adevăratul sens al cuvântului? Au curaj cei din Federație să propună un antrenor cu personalitate, care să aibă experiență în spate? 

Oare nu de asta avem nevoie, de un antrenor care să fi dovedit la o echipă de club că știe ce are de făcut, că are ochi? Ne luăm antrenor să fie comod sau care să aibă rezultate?”

Gică Popescu: „Hagi sau Dan Petrescu ar trebui să vină la națională”

Ceva mai devreme, Gică Popescu, președintele de la Farul, fusese întrebat la DigiSport despre posibilitatea ca Gică Hagi sau Dan Petrescu să devină selecționer.

„Le e interzis colegilor mei din generație. Eu, din câte știu, nu s-a făcut nicio ofertă nici lui Gică Hagi, nici lui Dan Petrescu. Eu cred că unul dintre ăștia doi ar trebui să vină dacă pleacă Mirel”, a răspuns el.

VIDEO Mirel Rădoi PLEACĂ de la cârma naționalei: „Este ultima mea conferință ca selecționer”

Mai multe știri despre echipa națională: 

Nicolae Stanciu ripostează după o nouă campanie eșuată: „Nu suntem prima generație care a ratat o calificare”

Gică Popescu, atac dur la adresa FRF: „Federația își bate joc de echipa națională! Când am văzut asta, am mutat pe Formula 1”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  15 Noiembrie 2021, 17:11

Losserul radoi nu trebuia sa anunte ca pleaca ! dar ii place sa fie centrul atentiei si jucatorii s-au lasat amagiti ca il vor face mare si nu au mai tras..... a murit capra lui radoi.....vorba romanului... sa vina TATA Hagi ! De el vor asculta toti....daca vin altii iar is sfori trase de politic sau generali.....

George
George  •  15 Noiembrie 2021, 15:50

Pai am mai ras o data cu Hagi cel Batran la nationala.................chiar nu va linistiti ?

calinescu_
calinescu_  •  15 Noiembrie 2021, 10:30

Una din cauzele prabusirii fotbalului romanesc a fost si Gica Hagi . Promovarea desantata a unor jucatori numai in scopul de a le creste cota indiferent de valoare a jucatorilor de la HAGI s-a dovedit o mare greseala. Absolut toti fotbalistii produsi de el sunt mingicari dar nu fotbalisti ...!!! Niste jucatori lipsiti de forta nu vor fi niciodata FOTBALISTI. NU VREM REGE ....!!!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează