FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA 4-1

Ilie Dumitrescu, reacție categorică cu privire la posibila plecare a lui Edi Iordănescu de la „națională”: „Asta trebuie să facem”

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 07:31 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 07:43

Ilie Dumitrescu, fostul mare internațional, a analizat meciul României cu Bosnia, scor 4-1, și a vorbit despre viitorul lui Edi Iordănescu pe banca „naționalei”.

  • România a încheiat pe ultimul loc grupa 3 și a retrogradat în Liga C. În ediția următoare, „tricolorii” le vor avea printre posibilele adversare pe Luxemburg sau Insulele Feroe
  • Pentru prima dată în istoria naționalei, România a încheiat o grupă preliminară pe ultimul loc!

Deși a câștigat la scor cu bosniacii, „tricolorii” au terminat grupa de Nations League pe ultimul loc și au retrogradat în Liga C. Cu toate acestea, Ilie Dumitrescu e de părere că Edi Iordănescu trebuie să continue pe banca naționalei României.

„Ar trebui să continue Edi Iordănescu la națională?” » Răspuns fără echivoc al lui Mircea Lucescu
România - Bosnia 4-1
„Ar trebui să continue Edi Iordănescu la națională?” » Răspuns fără echivoc al lui Mircea Lucescu

Ilie Dumitrescu: „Ar trebui să mergem pe continuitate”

„N-ar trebui să dezvoltăm un subiect pe schimbarea antrenorului, ar trebui să mergem pe continuitate, s-au văzut lucruri pozitive în ultimele două meciuri.

Cred că se va forma un nucleu, cam asta e aria de selecție, ar mai fi Mihăilă, Mitriță, Ivan, Maxim și Ianis Hagi, deci patru-cinci jucători în plus. Trebuie să mergem pe continuitate, s-a conturat deja ceva acolo”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Reacția lui Edi Iordănescu cu privire la viitorul pe banca României

Întrebat dacă elevii lui l-au convins să rămână pe banca naționalei, Edi Iordănescu a spus că în scurt timp urmează o discuție decisivă cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță

„În primul rând, e corect să avem o discuție cu oamenii din conducerea Federației. Mi-au oferit toate condițiile, sunt deschiși dialogului. De mâine o să vedem ce facem”, a spus Edi Iordănescu la Prima TV.

Clasamentul final din grupa României

Echipă GolaverajPuncte
1. Bosnia8-811
2. Finlanda8-68
3. Muntenegru6-67
4. România6-87

VIDEO. Florin Gardoș: „Variantele pentru a-l înlocui pe Edward Iordănescu sunt foarte puține”

Citește și: 

Reacția lui Panduru, când credea că nu mai e în direct » A fost deranjat de dialogul cu Stoichiță

Mihai Stoica, revoltat de imaginile din finalul victoriei cu Bosnia: „E înfiorător ce am văzut, Pușcaș nu poate păcăli pe nimeni!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
torque07
torque07  •  27 Septembrie 2022, 10:23
Postat de lulu pe 27 Septembrie 2022, 09:54

Omul si-a făcut treaba cu brio:ne-a dus un divizia C,a câștigat 2 meciuri din 8,dintre care ultimul jucat împotriva unei echipe de rezerve,demotivata.Si eu cred ca-i mai bine cu el,mergem inD și după începem reconstrucția.Poate ne muta F.I.F.A. în zona Oceania și o sa ne calificam și noi undeva,cândva cu Edi În rest,ai perfecta dreptate:STEAUA e de vină (sau F.C.S.B.cum îți place sa-i spui)plus Becali.Traiasca Burlenu,Stoichiță și restul cioclilor fotbalului românesc. Amin!

Doamne-ajuta! Ma gandeam la ceva gen cupa balcanica. Dar mi-e teama ca o luam mai de la toti de pe acolo. E bine si Oceania. Cat despre Steluta, fcsb sau cum doresti tu, sa nu te ofensez ca sincer putin ma intereseaza de campionatul intern, nu are nici o vina. O parte din vina mizeriei din fotbalul romanesc o are imparatul de la palat. La fel pacaliciul Burleanu si trupetii lui. Dar cea mai mare vina o au mancaciosii Sandu si Dragomir. Si astia de la "invelitori de macrou" i-i mai baga si in seama luandule interviuri. Aia au papat tot in 20 de ani de conducere in timp ce noi ne bucuram ca prostii de Hagi si Popescu, apoi de Mutu si Chivu, fara sa vedem ca nu se construieste nimic pt viitor. Cand s-a terminat materialul s-au dat frumos la o parte si i-au lasat resturile moldoveanului. "asta inseamna sa fi mafiot"! ;) Dar noi important e sa schimbam antrenorul! Asta-i durerea cea mai mare. Si asta-i solutia suprema ce rezolva tot!! "demisia" Sincer ne meritam soarta de codasi cu gandire de asta.

lulu
lulu  •  27 Septembrie 2022, 09:54
Postat de torque07 pe 27 Septembrie 2022, 09:35

Gata i-l dam afara si pe asta? :)))))) Bravo gazetarilor! Asta place la roman. "demisia" neneee. Cum ne-a invatat *** din Pipera. Nu merge, dam afara! Ce conteaza ca nu avem fotbal intern, ca avem jucatori amatori, ca nu exista scoli de fotbal serioase, ca suntem limitati si cand se vad copii astia la FCSB se simt de parca au ajuns la Liverpool, ca toti in jurul nostru s-au ridicat numai noi am mers inapoi. Echipele de club in CONFERENCE! se bat cu Vikings si Silkeborg...Si voi vreti nationala??? Bine ca am retrogradat. Asa avem ocazia sa crestem. Sa se formeze echipa, sa mai castigam si noi 2 3 meciuri la rand sa ridice moralul. *** de parca am avea nu stiu ce echipa de top si am pierdut sansa vietii sa castigam campionatul mondial. Crispatilor si visatorilor. Relax...rpd demisia ca la prosti...si sa vina altul sa incerce si sa plece si ala dupa 7 meciuri. Lasati-l pe asta sa-si faca treaba. HAI ROMANIA!!!!!

Omul si-a făcut treaba cu brio:ne-a dus un divizia C,a câștigat 2 meciuri din 8,dintre care ultimul jucat împotriva unei echipe de rezerve,demotivata.Si eu cred ca-i mai bine cu el,mergem inD și după începem reconstrucția.Poate ne muta F.I.F.A. în zona Oceania și o sa ne calificam și noi undeva,cândva cu Edi În rest,ai perfecta dreptate:STEAUA e de vină (sau F.C.S.B.cum îți place sa-i spui)plus Becali.Traiasca Burlenu,Stoichiță și restul cioclilor fotbalului românesc. Amin!

vasileroaita
vasileroaita  •  27 Septembrie 2022, 09:48

Demis Edi Habarnistul!!! Asta trebuie să facem, Ilie!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează