FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

EXCLUSIV Dennis Man și Ianis Hagi, „tocați” după meciurile României: „S-a întors de parcă se plimba cu prietena pe bulevard”

Dennis Man, doborât de un adversar în Armenia - România 3-2 +24   FOTO
Dennis Man, doborât de un adversar în Armenia - România 3-2

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 11:02 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 12:09

Valeriu Răchită (50 de ani), fostul fundaș al Stelei, l-a criticat pe Dennis Man (22) pentru atitudinea avută în meciul cu Armenia (pierdut de România, 2-3) și a evidențiat diferența de valoare dintre „tricolori” și fotbaliștii nemți.

În prima repriză a meciului de la Erevan, pierdut de România cu Armenia, scor 2-3, Dennis Man a scăpat singur spre poarta adversă. A încercat o pasă cu călcâiul spre un coechipier, care nu i-a reușit, și a irosit astfel o fază promițătoare. Fotbalistul Parmei a fost „urecheat” pentru atitudinea nepăsătoare afișată imediat după acea fază, când nu ar fi depus efortul necesar pentru a recupera balonul.

Valeriu Răchită: „Mi-a displăcut profund atitudinea lui Man”

„Man îmi place, și când eram la FCSB îmi plăcea, apoi a făcut pasul spre Serie A. La acea ocazie pe care a avut-o în Armenia mi-a displăcut profund atitudinea pe care a avut-o după ce a pierdut mingea. S-a întors în 2/4, ca și cum era pe Bulevardul Castanilor (n.r. - cel mai cunoscut bulevard din municipiul Ploiești), la o plimbare cu prietena. Nu se poate așa. Eu spun că totul pleacă de la mentalitatea jucătorilor. Că ai făcut un transfer nu este de ajuns, trebuie să muncești mai mult”, a declarat Răchită la emisiunea GSP Live.

3este nota primită de Dennis Man în Gazeta Sporturilor pentru prestația cu Armenia: „Cu excepția unei lansări a lui Pușcaș, pe care vârful român a tratat-o superficial, tânărul jucător al Parmei, cel mai scump transfer din fotbalul românesc, a fost doar o umbră la Erevan. A pierdut toate duelurile cu armenii, a pasat greșit și nici nu l-a sprijinit pe Mogoș în defensivă, deși era evident că fundașul era în mare dificultate. O deziluzie”

Valeriu Răchită: „Ianis nu a avut nicio șansă cu Rudiger”

Ulterior, „Vivi” a amintit de duelul Ianis Hagi - Antonio Rudiger, de la meciul România - Germania 0-1. „Hai să ne uităm la duelul dintre Rudiger și Ianis. Acolo s-a pus pecetea pe fotbalul românesc. A fost ca și cum un Lăstun se lupta cu un Panzer (n.r. - tanc german folosit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial). (Ianis) nu avea nicio șansă”. 

4a primit Ianis Hagi în Gazeta Sporturilor după meciul cu Germania. Explicația reporterului GSP: „Lumea aștepta să iasă la rampă cu un assist, cu o lovitură liberă, cu un număr personal. Nimic din astea n-a pus pe masă. Jocul lui defensiv precar continuă să fie o povară pentru echipă”.

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Avea Rădoi în lot fotbalistul care rezolva problemele din meciul cu Armenia? Șumudică: „Mai bine joc cu el închizător!”

Fostul coleg al lui Mirel Rădoi, despre planurile selecționerului: „Se va retrage el, nu e nevoie să fie dat afară!” + Pușcaș, învinuit: „Ne-a îngropat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
polistul68
polistul68  •  02 Aprilie 2021, 22:12
Postat de petschovschi pe 02 Aprilie 2021, 14:11

La faza lui Man, acesta plecase cu mingea la picior din terenul propriu, depasind in viteza fundasii adversi. Probabil ca n-a mai avut aer dupa ce a pierdut mingea (în plus, cu citeva zeci de secunde mai devreme Man făcuse un sprint in apărare, pe o contră a armenilor, că d-aia l-a găsit jocul în terenul nostru)

Sti la ce se refera Rachita cand spune ca alerga in 2/4 ? e o alergare medie...1/4 insemna incet, 4/4/ sprint...se ia jumatate de teren, si pe fiecare latura, se alearga in ritmul dictat de antrenor..la 4/4, alergi in sprint, cele 4 laturi...o latura, are aprox 60 m...Tu spui ca Man a facut un sprint in defensiva, apoi a mai facut unul dij jumatatea noastra, si a ramas fara aer....sti cate ture "jumate de teren", in 4/4 , adica sprint, alearga un fotbalist adevarat ? iti spun...peste 10...daca Man a ramas fara aer dupa 2 sprinturi..sa se ia de mana cu Ianis, care oboseste cand alearga..si sa mucneasca. In afara de asta, un fotbalist adevarat, simte cand ramane fara suflu..si gaseste alta solutie...de exemplu o pasa...Man al nostru, a pus capul in pamant si...a preferat sa se faca de *** singur..pe scurt...suflu nu, vana nu, creier nu....ceva talent este, dar...degeaba. Cel putin deocamdata, m-as bucura sa se schimbe in Italia...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mehighms
mehighms  •  02 Aprilie 2021, 16:22
Postat de albalbastru72 pe 02 Aprilie 2021, 14:40

Chifteaua asta de Man nu trebuia chemat la lot si pe viitor de evitat la nationala mare macar.In trei meciuri nu a dat o pasa decenta,nu a driblat pe nimeni,nu a tras un sut pe poarta.Cu el in teren eram deja cu un om in minus cu Armenia.Dupa eliminarea lui Puscas eram cu doi oameni in minus si diferenta si-a spus cuvintul.Cite assist-uri sa dea Bancu si cite goluri sa inscrie Cicaldau ca sa compenseze indolenta acestui fotbalist roman al anului?

Bancur la tine. Frustratule

fairplayromania
fairplayromania  •  02 Aprilie 2021, 15:16

Adevăr 100% . Ianis Lăstunul si Man manelistul. Super de super. Lăstunul si manelistul, de Topîrceanu .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează