FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2024

Mesajul lui Dorinel Munteanu pentru „tricolori: „Ar trebui să nu fim temători”

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2023 20:44 / Actualizat marti, 17 octombrie 2023 21:24

Dorinel Munteanu se arată încrezător în șansele României de calificare la EURO 2024.

Liderul de selecții al naționalei spune că „tricolorii” trebuie să fie încrezători în forțele lor, după ce au urcat pe locul 1, dar a taxat bucuria după victoria cu Andorra.

Atac frontal la „Generația de Aur”: „Au câștigat două meciuri cu noroc și trăiesc din ele și în ziua de azi! Să ne aducem aminte de trecut!”
ROMÂNIA
Atac frontal la „Generația de Aur”: „Au câștigat două meciuri cu noroc și trăiesc din ele și în ziua de azi! Să ne aducem aminte de trecut!”

Dorinel Munteanu: „A fost puţin exagerată această satisfacţie de după meciul cu Andorra”

A fost puţin exagerată această satisfacţie de după meciul cu Andorra. Dar să ne bucurăm şi noi acum că suntem pe primul loc. Cu această poziţie de lideri ar trebui să nu fim temători, ci încrezători.

Ultimele rezultate le-au dat tuturor celor trei echipe şanse de a se califica. Ar fi frumos să câştigăm meciul cu Israel. Ținem minte ce am păţit la Bucureşti. Eu cred că pe Israel putem să îi batem, chiar şi pe Elveţia”, a spus Dorinel Munteanu în emisiunea Liga Digisport.

Acum este acoperit de şansă Edi. Dar la momentul respectiv orice român se gândea că vom câştiga cu Belarus. Am vorbit de posesie, dar mai puţin de rezultat. Eram şi mai departe acum dacă am fi câştigat. Iar criticile nu au venit personal, ci pe ce am văzut. 

- Dorinel Munteanu

A fost o partidă bună, poate s-a continuat jocul bun de la meciul cu Belarus. Poate o să mă conteste oamenii din fotbal, tehnicienii, dar meciul a avut consistență, raportat și la adversarul întâlnit, Andorra. Am văzut un adversar arțăgos, dar limitat. N-am văzut o echipă așa, cu atâta agresivitate, în ultimii ani. Preocuparea lor a fost de a provoca, de a stopa atacurile noastre. Dar, o echipă din punct de vedere fizic care mi-a dat emoții, chiar dacă sunt jucători amatori. 

- Anghel Iordănescu

Citește și: 

România U19 s-a calificat la Turul de Elită » „Tricolorii” au rezistat 20 de minute în inferioritate numerică și au declanșat sărbătoarea în Cehia

România U21 - Finlanda U21 1-0 » „Tricolorii” au marcat la ultima fază și se apropie de primele locuri din grupă

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close