FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 1-0

VIDEO Răzvan Marin, „vrăjit” de atmosfera din Giulești: „Sunt de 5 ani la națională. În puține meciuri am simțit asta”

Fanii din Peluza Nord au cântat neîncetat // foto: Imago Images +38   FOTO
Fanii din Peluza Nord au cântat neîncetat // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2022 08:09 / Actualizat duminica, 12 iunie 2022 08:43

Răzvan Marin (26 de ani), introdus pe teren în minutul 68 din România - Finlanda 1-0, s-a declarat plăcut impresionat de susținerea celor peste 11.000 de suporteri care au asistat la meciul din Giulești. 

  • România mai are un singur meci de jucat în iunie, marți, pe 14, cu Muntenegru (ora 21:45, stadion Giulești, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaTV)

La primul meci al naționalei României pe noua arenă din Giulești, 11.503 spectatori i-au susținut pe „elevii” lui Edi Iordănescu. Cântecele și încurajările acestora i-au împins de la spate pe „tricolori”, care au obținut primele puncte în această campanie de Nations League.

La final, Răzvan Marin și Alexandru Cicâldău și-au exprimat recunoștința față de fani.

Ce noroc! Rezultat perfect pentru România în Muntenegru - Bosnia » Ungaria obține un nou rezultat uriaș!
LIGA NAȚIUNILOR
Ce noroc! Rezultat perfect pentru România în Muntenegru - Bosnia » Ungaria obține un nou rezultat uriaș!

Răzvan Marin, după România - Finlanda: „În puține meciuri la națională am simțit fanii să fie alături de noi așa de mult”

„Suporterii din Peluza Nord - cred că au fost fanii Rapidului - au făcut o atmosferă senzațională. Ne-au încurajat pe toată durata meciului, au arătat că sunt alături de noi.

Bineînțeles, și noi, prin jocul nostru, sper că i-am bucurat la final de meci. Sunt de vreo 5 ani la echipa națională și în puține meciuri am simțit că sunt alături de noi așa de mult”, a declarat Răzvan Marin la zona mixtă.

„Când joci cu un stadion plin, te încurajează, câștigi și totul e bine este incredibil. Promitem că marți vom da tot ce avem mai bun și că vom încerca să luăm cele 3 puncte. Obiectivul este să câștigăm meciul cu Muntenegru”, a afirmat și Alexandru Cicâldău.

Tot timpul încercăm să ne îmbunătățim mentalitatea și toate aspectele. Mister este tot timpul pozitiv, ne încurajează și are încredere maximă la noi. Până la urmă, cred că o vom scoate la capăt.

Eu stau la 5 minute de aici, deci mă simt ca acasă. Cu Muntenegru ne dorim o altă victorie, sperăm să-i facem din nou fericiți pe suporteri.

- Răzvan Marin, România

37 de meciuriși două goluri are Răzvan Marin la prima reprezentativă a României, pentru care a debutat în octombrie 2016

Clasamentul actualizat în grupa României de Nations League

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia3:25
2. Finlanda3:24
3. Muntenegru3:34
4. România1:33

Toate formațiile au câte 3 meciuri disputate

Ce urmează pentru România în Nations League: 

  • 14 iunie: România - Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Mai multe știri despre România - Finlanda: 

„Trebuie să perfecționeze aspectul ăsta” » Fostul șef din fotbalul românesc acordă calficative mixte pentru Bancu după România - Finlanda

Cel mai slab conform cifrelor, Octavian Popescu e adulat de Dumitru Dragomir: „Absolut excepțional la nivel tactic. După ce l-au scos, a fost haos!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează