FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA 2-2

Concluziile lui Gabi Balint după Israel – România: „Ăsta e jocul nostru! Să nu ne mai complicăm”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 20:27 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 21:52

După Israel – România 2-2, meci în care „tricolorii” au condus cu 2-0 la pauză, Gabi Balint a explicat ce trebuie să facă selecționerul Edward Iordănescu.

Fostul internațional a lăudat jocul prestat de România în prima repriză a partidei amicale și spune că naționala lui Iordănescu ar trebui să se axeze pe un stil de joc bazat pe contraatac.

Dezbaterea zilei, 30 martie » Putem spera la rezultate mai bune cu această echipă națională și cu Iordănescu selecționer?
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 30 martie » Putem spera la rezultate mai bune cu această echipă națională și cu Iordănescu selecționer?

Concluziile lui Gabi Balint după Israel – România

„Mi-a plăcut mult prima repriză. Ăsta e jocul nostru, posesie puțină și contraatac. Să nu ne mai complicăm cu posesie și alte combinații. În prima repriză a fost un joc bun.

După aceste meciuri trebuie să luăm ce am făcut bun și să continuăm. Și să nu mai facem ce am făcut rău. Trebuie să ne concentrăm pe rezultate. De aici pleci. Și noi vrem un joc frumos, dar contează rezultatele.

Dar noi nu avem un lider, nu avem concentrare, nu avem responsabilitate. Trebuie să fim mai agresivi. Uitați câte faulturi am făcut. Echipa se debusolează imediat. Poate face o repriză proastă și un bună la orice meci. Putem bate Germania sau putem pierde trei meciuri la rând cu echipe mai slab clasate.

Totul începe cu defensiva. Să nu mai facem greșeli, să nu mai luăm goluri ușoare. Din apărare trebuie să construim”, a spus Balint la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Am arătat un fotbal bun în multe momente. Dacă eram mai inspirați și mai atenți, puteam pleca cu un alt rezultat care conta mai mult pentru moralul echipei. În repriza a doua, am pierdut din energie, din agresivitate, din intensitate. Prin ce am trecut în aceste zile... ce probleme am avut (n.r. - COVID, accidentați). Mă așteptam să se întâmple acest lucru. Dar noi am avut ocazii de 3-0 în prima repriză, plus câteva situații mari în partea secundă. Plecăm cu un egal de aici și sper să terminăm aceste momente de naivitate acum, iar în iunie să fim la un alt nivel!

- Edward Iordănescu la ProX

VIDEO Pe cine critică Dumitru Dragomir după Israel - România 2-2

Citește și: 

Ciprian Marica e contrariat de alegerile lui Edi Iordănescu: „Mă așteptam să cunoască mai bine jucătorii și nu să facă experimente”

ANALIZĂ GSP Avem un singur atu: contraatacul » Concluzii sumbre după primele două meciuri cu Edward Iordănescu pe banca naționalei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează