FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

VIDEO Willy Sagnol, legenda de pe banca Georgiei, surprinde: „Sunteți duri cu echipa voastră, noi spre asta tindem!”

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Willy Sagnol (44 de ani), selecționerul advers, a apreciat prestația „tricolorilor”. +49   FOTO
România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Willy Sagnol (44 de ani), selecționerul advers, a apreciat prestația „tricolorilor”.

Articol de - Publicat joi, 03 iunie 2021 00:27 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 01:34

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Willy Sagnol (44 de ani), selecționerul advers, a apreciat prestația „tricolorilor”.

„Am avut șansa să jucăm cu un om în plus. Nu m-a mulțumit prestația din prima repriză. Poate e vorba și despre oboseală, e finalul sezonului. Sunt sigur că putem mai mult de atât, am demonstrat-o cu Spania. Dacă vrem să avem șanse în campania de calificare pentru Mondial, trebuie să fim mai buni de atât”, a spus Willy Sagnol. 

România, lăudată de Sagnol

„Nu cred că România a fost slabă, au fost nevoiți să joace cu un om în minus. Au mulți jucători buni, m-au impresionat în multe momente. Pot juca rapid. Dar în fotbal nu câștigă mereu echipa cea mai bună. Poate un egal ar fi fost echitabil astăzi. 

România are o echipă tânără, au fotbaliști în ligile importante. Spre asta tindem și noi. Cred că sunteți duri cu echipa voastră, nu a fost rea astăzi. Le urez succes cu Anglia! Din perspectiva mea, au făcut un meci bun. Sunt sigur că jucând așa vor pune probleme multor echipe”, a concluzionat Sagnol. 

58 de aparițiiare Willy Sagnol la prima reprezentativă a Franței

România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+45 FOTO

Citește mai multe știri despre România - Georgia:

„ROȘU” direct pentru Florin Tănase! Gest stupid făcut de golgeterul Ligii 1

Omul propus selecționer la națională, prezent la România - Georgia » Ce spunea Rădoi despre el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  03 Iunie 2021, 09:25

Ce nu stie, sau nu spune, Sagnol, e ca exista un motiv pentru care suntem duri cu jucatorii nostri. Si acela este: pentru ca am vazut ca putem face performante marete, ca in anii 90, si pentru ca in ziua de azi nu se mai face absolut nimic. Si nimeni, nici macar jucatorii, nu muncesc pentru ca fotbalul romanesc sa creasca la loc cum era.

gido
gido  •  03 Iunie 2021, 09:10

cea mai mare umilinta e alta...titularii georgiei de la bucuresti n-au fost niciunul titular in meciurile cu grecia, scor 1-1 si spania, scor 1-2 din calificari...

mentos
mentos  •  03 Iunie 2021, 07:28

Suntem cea mai bolnavă nație din Europa. Suntem ruda săracă și prost crescută a Uniunii Europene. Suntem șmecherii, cocalarii și figuranții fotbalului, dar pe teren ne bate cine vrea și cine nu vrea. PS: cu cât le-a crescut cota fecesebistilor după meciul de aseară? Bănuiesc că minim 1 milion în plus pt fiecare.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează