FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GERMANIA 0-1

Panduru se gândește la 3 jucători noi pentru Armenia: „Să nu te mire dacă dispare Tănase din echipă”

FOTO: Cristi Preda +49   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 07:22 / Actualizat luni, 29 martie 2021 12:06

România a fost învinsă de Germania, 0-1, în preliminariile CM 2022, iar „tricolorii” se pregătesc acum pentru meciul contra Armeniei, de miercuri, 31 martie.

  • După rezultatele din Grupa J, Armenia - Islanda 2-0 și Macedonia de Nord - Liechtenstein 5-0, „tricolorii” se clasează pe 3 înaintea ultimului joc din martie, miercuri, ora 19:00, în Armenia.

Toate detaliile despre România - Germania 0-1, AICI

Basarab Panduru a analizat prestația jucătorilor lui Mirel Rădoi și a a explicat la ce schimbări se gândește pentru ultimul meci din această serie de trei, cel cu Armenia.

Basarab Panduru: „Nu prea ai ce să schimbi cu Armenia”

„Individual, nu ştiu dacă a fost cineva peste echipă. Probabil Niţă a fost. Cred că Rădoi a fost putin supărat pe Camora, pentru că l-a schimbat la pauză. Keşeru ăsta e, adică jucătorul care, dacă nu dă gol, atunci nu îl vezi pe teren.

Ianis Hagi a fost nici mai mult, nici mai putin decât Mihăilă, care n-a mai fost nici el atât de bun. Te așteptai ca în meciul cu Germania, Mogoş care e fundaş dreapta de profil, să joace titular, dar uite că «Lampard» e peste toată lumea.

Teoretic, nu prea ai pe cine să schimbi pentru meciul cu Armenia. Poate să joace Puşcaş în locul lui Keşeru. Să nu te mire dacă apare Toşca fundaş stânga cu Armenia. Și poate Cicâldău în locul lui Tănase. Depinde şi de jucători, depinde cum se simt, pentru că au deja două meciuri”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

Clasamentul grupei J

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Germania

+45 FOTO

VIDEO Conferința selecționerului Mirel Rădoi după înfrângerea României cu Germania, 0-1

Citește mai multe știri după România - Germania: 

Rădoi, enervat în două momente: „Dă-le, bă, mingea!” + „Sunt lucruri care nu se văd la TV”

NOTE GSP: Analiza „tricolorilor” după România - Germania » Cine a jucat dezastruos + ce notă a luat Rădoi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
mir21
mir21  •  29 Martie 2021, 18:54

Nu conteaza cine si cum eanis tre sa fie titular

gido
gido  •  29 Martie 2021, 15:04

cea mai tare faza a fost facuta de hagi ...merge sa bata corner, isi face elan pentru a da cu stangul... apoi , ca sa vada lumea ca poate da cu ambele picioare, se intoarce si executa cu dreptul... pe 6m , in bratele portarului...teatru ieftin...

tororosso
tororosso  •  29 Martie 2021, 14:43

Cicâldău în locul lui Tănase ? ... mai bine înfigi o coadă de mătură pe gazon . Să faci o comparație între Hagi Jr. și Mihăilă este de domeniul absurdului . Mihăilă este cu trei clase valoric ca jr. Din păcate asta este valoarea lotului și Rădoi nu are un joben de magician în a scoate un jucător apt de joc. Cam mare pălăria la acești mingicarii . Șanse 50% în confruntările cu Armenia și Islanda .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează