FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

Mirel Rădoi, nemulțumit de ratările tricolorilor la Hamburg: „Nu am stat bine nici la antrenamente”

Articol de - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 11:57 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 12:10

Frustrarea este sentimentul care domină naționala României, după ce „tricolorii” au condus la pauză Germania, cu 1-0, vineri seară, la Hamburg, dar au pierdut cu 2-1. Gnabry (52) și Muller (82) au anulat reușita senzațională a lui Ianis Hagi din minutul 9.

  • Fotoreporterul Raed Krishan și reporterul Viorel Tudorache, trimișii speciali GSP în Germania, transmit cele mai importante informații de la fața locului.
  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

La final, selecționerul Mirel Rădoi s-a declarat nemulțumit de unele decizii luate de jucători în zona porții adverse. Pușcaș (48) și Stanciu (80) s-au aflat în situații excelente de a înclina decisiv balanța în favoarea României, dar n-au găsit finalizarea potrivită.

„Nu e prima dată și nu cred că va fi nici ultima dată. Așa cum am declarat și înaintea meciului nu am stat bine din aceste punct de vedere nici la antrenamente. Adică, avem situații și fără adversar în care ratăm foarte mult. 

Chiar glumeam cu jucătorii și le spuneam că după astfel de antrenamente o să arate precum Arnold, la câte flotări au făcut", a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

Selecționerul a continuat: „E clar că atunci când joci cu naționale atât de bune, precum Germania, puținele situații pe care le ai va trebui să încerci să le fructifici. Au mai fost și alte situații în care dacă se juca dintr-o atingere...  

A avut două situații George Pușcaș, în care dacă reușea să devieze mai departe pentru Mihăilă, scăpa singur cu portarul. La fel, Vali, în prima repriză, când a intrat între linii, dacă schimbă direcția de joc către Ianis, este singur pe bara a doua. 

Astea sunt decizii pe care ei trebuie să le ia într-o fracțiune de secundă. Nu putem să le spunem la fiecare fază ce trebuie să facă, pentru că altfel am crea din ei niște mici roboței și le-am lua una din calitățile pe care încă românul o are, creativitatea".

VIDEO Jucătorii României, aplaudați de fani la finalul partidei cu Germania

Citește și: 

EXCLUSIV Dorinel Munteanu e convins: „Meritam un egal cu Germania. Batem Armenia și ne îndreptăm cu pași mari spre locul 2”

Mesaj categoric după prestația României contra Germaniei: „Asta trebuie să devină regulă în fotbalul românesc”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
leu.mr
leu.mr  •  09 Octombrie 2021, 17:06

Imediat dupa gol am avut o faza in care puteam face 2-0, nemtii erau inca debusolati ...

915542705250791
Aurel Stana  •  09 Octombrie 2021, 15:35

Care ratări am avut un șut pe poarta și ala gol în rest nimic

457961185625445
Marian Manolache  •  09 Octombrie 2021, 12:26

Suntem creativi rau:))))la fotbal stam mai rau. Auzi...suntem creativi,sa mori de ras nu alta. Cand faci o preluare de.ti sare mingea ca Hopa Mitica ins ca esti creativ:))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează