FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ion Crăciunescu, enervat de Edward Iordănescu: „Îmi vine să sparg televizorul de oftică”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 21:58 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 23:34

După cele două partide amicale ale României, 0-1 cu Grecia și 2-2 cu Israel, Ion Crăciunescu s-a arătat deranjat de declarațiile lui Edward Iordănescu.

Fostul arbitru spune că nu este de acord cu declarațiile oferite de selecționer, care s-a arătat mulțumit de evoluția României în ultimul meci.

Dezbaterea zilei, 30 martie » Putem spera la rezultate mai bune cu această echipă națională și cu Iordănescu selecționer?
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 30 martie » Putem spera la rezultate mai bune cu această echipă națională și cu Iordănescu selecționer?

Ion Crăciunescu, enervat de Edward Iordănescu

„Când aud că selecționerul spune că e mulțumit, îmi vine să sparg televizorul de oftică pentru că am pierdut. Eu ce să mai spun? Nu e mai bine să luăm un antrenor care a mai fost pe undeva, care are experiență? Eu aveam altă încredere în Boloni, spre exemplu.

Iordănescu a spus să venim în jurul echipei naționale. Noi venim, dar ce să facem la final? Să-i aplaudăm pentru ce au făcut? Cea mai bună performanță a naționalei e că joacă o repriză bună.

Să spunem că în prima repriză a jucat, mi-a arătat un ritm satisfăcător. Dar a jucat cu Israel, cu tot respectul. Nu e Germania sau altcineva”, a spus Crăciunescu, potrivit digisport.ro

Am arătat un fotbal bun în multe momente. Dacă eram mai inspirați și mai atenți, puteam pleca cu un alt rezultat care conta mai mult pentru moralul echipei. În repriza a doua, am pierdut din energie, din agresivitate, din intensitate. Prin ce am trecut în aceste zile... ce probleme am avut (n.r. - COVID, accidentați). Mă așteptam să se întâmple acest lucru. Dar noi am avut ocazii de 3-0 în prima repriză, plus câteva situații mari în partea secundă. Plecăm cu un egal de aici și sper să terminăm aceste momente de naivitate acum, iar în iunie să fim la un alt nivel!

- Edward Iordănescu la Pro X

VIDEO Iosif Rotariu, la GSP Live: „Maxim e peste Cicâldău la ora actuală”

Citește și: 

Iosif Rotariu, la GSP Live: „Maxim e peste Cicâldău la ora actuală”

Cum a privit familia lui Camora criticile, după convocarea la națională: „E greu să-i explici unui copil de ce nu te vor oamenii”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1115907728536992
Gheorghe Bica  •  31 Martie 2022, 08:17

Echipa de do lei.

137729076992236
Conache Pavel  •  31 Martie 2022, 05:51

Mai bine craciunescu sa se intrebe pe cati " oftica" el cu aberatiile pe care le debiteaza la tv.

tinn_2
tinn_2  •  31 Martie 2022, 01:43
Postat de observator_federal pe 30 Martie 2022, 23:44

În războiul declanșat azi între Gigi și Edi, se "activează" treptat toți slujitorii ciobanului! Începe circul?! Zilele următoare vom putea întocmi un clasament al celor mai obediente lui Gigi publicații sportive.

așa se gândesc impresarii care-ți dau zamă chioară?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează