FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

România și-a stabilit primul amical înainte de EURO 2024 » Ce adversar a ales Edi Iordănescu

Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2023 12:28 / Actualizat luni, 11 decembrie 2023 13:02

România și-a stabilit primul amical din pregătirea pentru EURO 2024. Adversara va fi Irlanda de Nord, pe 22 martie. 

Federația Română de Fotbal a anunțat azi că „tricolorii” pregătiți de Edi Iordănescu vor întâlni Irlanda de Nord. Meciul va avea loc pe 22 martie, pe Arena Națională, ora urmând a fi stabilită ulterior. 

Edi Iordănescu a numit obiectivul de la Euro 2024 și lansează un avertisment pentru „tricolori”: „Am luat decizii și cu sufletul, de acum exclusiv cu mintea!”
ROMÂNIA LA EURO 2024
Edi Iordănescu a numit obiectivul de la Euro 2024 și lansează un avertisment pentru „tricolori”: „Am luat decizii și cu sufletul, de acum exclusiv cu mintea!”

Amical România - Irlanda de Nord în pregătirea EURO 2024

Irlanda de Nord este o veche cunoștință a României. Ultimele meciuri directe au avut loc în Liga Națiunilor, în 2020. Ambele s-au terminat la egalitate, 1-1. În total, au fost 8 dueluri directe: două victorii România, 3 egaluri, 3 victorii Irlanda de Nord. 

Urmează încă un amical pentru echipa națională

 FRF precizează că România va mai juca un alt amical, pe 26 martie. Acesta va avea loc în străinătate. 

„Se dorește acest lucru din dorința de a aduce Echipa Națională aproape de suporterii din străinătate ca o recunoștință pentru susținerea oferită de aceștia în meciurile din preliminariile pentru EURO 2024. Tratativele sunt avansate, iar anunțul oficial va fi făcut în zilele următoare”, se arată în comunicatul Federației. 

VIDEO Edi Iordănescu, prima reacție după aflarea grupei: „Românii să vină alături de noi!”

Citește și:

Un „tricolor” se plânge de selecția lui Edi Iordănescu: „E nedrept! Nu vreau să merg mai departe”

Cel care e permanent alături de națională spune: „În 2019 am zis că ne vom califica în semifinale la Euro de tineret. Uite ce vom face la vară, în Germania!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
MariusN
MariusN  •  11 Decembrie 2023, 16:07

I-a chemat pe irlandezi in Bucuresti, la bere, la puburi, la Ilie la Embassy, ca sa se lase batuti a doua zi si marele Iedy, sa bifeze o noua victorie asupra unei "supraputeri" mondiale. Iar al doilea meci, va fi probabil ori cu San Marino, ori cu Vatikan, ca in Italia sunt cei mai multi romani din strainatate, ca victoria sa le fie din nou asigurata...

cirus11
cirus11  •  11 Decembrie 2023, 13:40

Probabil s-au gandit ca joaca la fel ca Belgia

Vezi toate comentariile (2)
Comentează