FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISLANDA

VIDEO + FOTO „Dacă nu-i bateți, sunteți praf!” » Ce s-a întâmplat azi la antrenamentul României: imaginile venite de la Mogoșoaia

Naționala României a efectuat azi antrenamentul oficial înaintea partidei cu Islanda din preliminariile Campionatului Mondial. +25   FOTO
Naționala României a efectuat azi antrenamentul oficial înaintea partidei cu Islanda din preliminariile Campionatului Mondial.

Articol de , , - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021 18:18 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 18:29

Naționala României a efectuat azi la Mogoșoaia antrenamentul oficial înaintea partidei cu Islanda din preliminariile Campionatului Mondial.

  • România - Islanda se joacă joi, 11 noiembrie, de la ora 21:45, live pe GSP.ro și în direct pe ProTV. Trei zile mai târziu (duminică, 14 noiembrie), România va întâlni Liechtenstein, în deplasare (ora 19:00).
  • Cu două victorii, România ar încheia grupa cu 19 puncte și ar avea locul secund asigurat, ceea ce înseamnă accesul la primul baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, 2022.

VIDEO. România - Islanda: imagini de la antrenamentul „tricolorilor”:

„Tricolorii” au fost foarte bine dispuși, semn că nu acuză presiunea înaintea partidelor decisive din grupa J. Inclusiv selecționerul Mirel Rădoi a fost relaxat și a intrat la joc alături de elevii lui cu zâmbetul pe buze.

La un moment dat, în timpul ședinței de pregătire cineva a strigat din afara bazei: „România, suntem praf dacă nu batem Islanda!”. Imediat, toată delegația a început să râdă.

FOTO. România, gata de meciurile decisive

+21 FOTO

Enes Sali a fost „adoptat” de Virgil Ghiță, colegul lui de la Farul, dar și de Andrei Rațiu, jucătorul celor de la Huesca. Dacă va evolua mâine, adolescentul va debuta la 15 ani și 261 de zile. 

Dacă va juca duminică, cel mai probabil, în Liechtenstein, Enes va bifa primele minute în naționala mare la 15 ani și 264 de zile. Oricum, chemat de urgență la lot pentru a îndepărta tentațiile Canada și Turcia, va deveni cel mai precoce „tricolor” din toate timpurile.

VIDEO. Mirel Rădoi: „Voi lua o decizie definitivă după cele două meciuri rămase”

După ce în octombrie și-a anunțat plecarea de la echipa națională la finalul „dublei” cu Islanda și Liechtenstein, selecționerul Mirel Rădoi și-a schimbat discursul între timp.

La conferința de presă premergătoare duelului cu Islanda, a lăsat să se înțeleagă că decizia finală o va lua abia după ce vom cunoaște deznodământul meciurilor rămase în grupa J a preliminariilor.

„Am ales ca întrebările vizavi de acest lucru să fie puse după aceste două meciuri, pentru că o decizie va fi luată atunci. Le mulțumesc jurnaliștilor pentru întrebările pe care le-au adresat, au înțeles că nu vreau să discut despre această situație. A rămas, în urma unei întâlniri pe care am avut-o cu președintele și directorul tehnic al FRF, să luăm o decizie după aceste două meciuri”, a spus Rădoi.

Clasamentul în grupa României

Citește mai multe știri despre echipa națională:

„Lăsați-mă să fiu puțin rezervat” » Iosif Rotariu atrage atenția înaintea decisivului cu Islanda

Ionel Ganea, nedumerit de situația de la Dinamo: „Pe mine nu mă doare, dar nu înțeleg ce vor ei de la fotbal” + îl atacă pe Sorescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tororosso
tororosso  •  11 Noiembrie 2021, 11:19

Tareee ! „Dacă nu-i bateți, sunteți praf!” de parcă până acuma au fost pulbere de stele și Rădoi diamant . Un lot făcut în timpul unei șezători la un șpriț , cu plicuri date de patroni pe sub masă în favoarea unor jucători de ai săi . Să pună ilustrul Rădoi acatiste în cazul în care vor face un biet egal .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close