FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LIECHTENSTEIN

Nemulțumirea lui Mirel Rădoi după victoria cu Liechtenstein: „Să fiu sincer, mă așteptam la altceva”

Mirel Rădoi // foto: Raed Krishan +42   FOTO
Mirel Rădoi // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 septembrie 2021 23:50 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 00:13

Mirel Rădoi (40 de ani) a comentat victoria cu Liechtenstein, scor 2-0. Selecționerul a admis că i-ar fi plăcut ca România să fi înscris mai multe goluri. 

„Aveam nevoie de cele 3 puncte, dar ca să fiu sincer, mă așteptam ca scorul să fie mult mai mare. Îmi pare rău că ne creăm situații, dar ne pierdem concentrarea în cel mai important moment, al finalizării. Marea majoritate a echipelor care înfruntă Liechtenstein au inițiativă, posesia. 

Era o formalitate, trebuia să facem cât mai puține atingeri, să avem o circulație a balonului mult mai rapidă, apoi să venim cu centrări în spatele apărării. Aveau o poziționare destul de greșită și erau și lenți. Era greu, mă uitam de pe bancă la un moment dat și linia lor defensivă era la 12 metri de poartă”, a spus Rădoi la Pro X.

Mirel Rădoi: „Aș fi vrut să marcăm măcar un gol în repriza a doua”

Mirel Rădoi își face deja planurile pentru locul 2 în grupă: 

„Mă bucur pentru situațiile avute, pentru încredere. Am câștigat nu doar 6 puncte în aceste două meciuri, sunt, metaforic, un total de 10 puncte, pentru că celelalte două partide s-a terminat la egalitate. Dacă vom câștiga și în Macedonia de Nord, începem deja să stabilim lucrurile pentru locul 2.

Vom analiza cele două partide, vom vedea starea fizică a jucătorilor. Cu Islanda Nedelcu a acuzat probleme, cu Chiricheș am zis să nu riscăm vreo accidentare, pentru că apoi va fi foarte greu atât pentru națională, cât și pentru el la echipa de club. Am zis să aibă o șansă și ceilalți”, a adăugat Rădoi, care a fost impresionat de spectacolul din tribune: 

„Când a început stadionul să cânte imnul mi s-a făcut pielea de găină, mi-am adus aminte cum era ca jucător. Le mulțumim fanilor pentru prezență, că au fost alături de jucători și în repriza a doua, chiar dacă n-am mai marcat”. 

Meciul cu Macedonia de Nord va fi un meci mult mai dificil decât au fost cele două. Am văzut prima repriză a meciului ei cu Islanda, e o echipă care și-a impus jocul, cu jucători care au calitate tehnică foarte bună, care pot destabiliza apărarea. Va trebui să vedem care sunt zonele lor vulnerabile. Vom avea doar antrenamentul de mâine dimineață, e foarte dificil să facem multe lucruri, mai ales că mulți jucători au jucat în seara asta
Mirel Rădoi, selecționer România

Clasamentul în grupa României 

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Liechtenstein 

+38 FOTO

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Nu au atras fanii nici după 22 de luni » Atmosferă de „Cupa Liceelor” la primul meci cu spectatori din mandatul lui Mirel Rădoi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  06 Septembrie 2021, 14:49

S-o spunem din capul locului am jucat cu 2 echipe slabe, cu arie de selectie restransa (Islanda avand o generatie de exceptie ca si noi candva). Ieri pe teren erau 11 jucatori ,dar si 11 capete de bibilica. Fiecare se umfla in pene ca alteceva nu aveau sa dribleze si sa traga el la poarta. Evident ca au pierdut multe mingi,iar cu trasul la poarta stilul propriu romanesc vazut si prin liga 1 „tras in balarii”. Footbalul e joc colectiv, invatati-i sa paseze si pe distante mai mari de 2-3 m.

853246084756615
Marcel Popa  •  06 Septembrie 2021, 14:23

Jucătorii atâta pot ,ce sa le facă Ra2?Dacă nu tragi de tine ,trage antrenorul?Man este plin de figuri asa ca fotbalul mai spre jos.Mondialul nu este de ei .

paymax44
paymax44  •  06 Septembrie 2021, 13:31
Postat de teddyw pe 06 Septembrie 2021, 07:08

greu cu golurile cind schimbi complet echipa iar astia 11 n-au jucat niciodata intre ei...multi debutanti si vrei circulatie rapida a balonului? mai degraba incepe prin a-i pune unde trebuie in teren ca se cam calcau pe picioare...

Pai nu intelegi ca a schimbat tot primul 11 ca sa se odihneasca pentru meciul cu Macedonia si sa dea o sansa la debutanti.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează