FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA, SÂMBĂTĂ, 21:45

ROMÂNIA - LITUANIA // Noutăți despre Mitriță » Ce șanse are să joace după accidentarea de la antrenament

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 22:47

România va juca sâmbătă, de la ora 21:45, contra Lituaniei, în Liga Națiunilor. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV.

Atacantul Alex Mitriță, 23 de ani, n-a apucat să termine antrenamentul de azi dimineață. Acesta alunecat și s-a ales cu o întindere a ligamentului colateral de la piciorul stâng.

Testul medical efectuat după prânz a relevat că problemele extremei stângi nu sunt mari. "E OK", au transmis cei de la națională. Căpitanul Craiovei poate fi chiar titular cu Lituania, dacă nu apar complicații.

5meciuri are Alex Mitriță la naționala României

CLASAMENTUL GRUPEI:

1.Serbia 4 5-2 8p
2.Muntenegru 4 6-3 7p
3.ROMÂNIA 4 4-3 6p
4.Lituania 4 2-9 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
martinpen
martinpen  •  17 Noiembrie 2018, 07:56

Astia de la Uefa parca au baut dupa romani... Au facut un sistem cu puncte pentru a face urnele pe criterii asa zis de valoare.Acum valoarea asta piere, in functie de rezultatele din Nations League... Ce tampenie mai e si asta?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close