FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MACEDONIA DE NORD

Rădoi, la doar un pas să stea pe banca naționalei cu Macedonia de Nord! Detalii de ultimă oră: „Primul test e negativ”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021 13:31 / Actualizat joi, 25 martie 2021 14:21

România debutează azi în preliminariile CM 2022, contra Macedoniei de Nord, iar echipa națională ar putea să-l aibă pe bancă pe selecționerul Mirel Rădoi.

  • Partida România - Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial 2022, se joacă de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV. 
  • România face parte din Grupa J în preliminariile CM, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. La turneul final din Qatar se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Depistat pozitiv la coronarvirus pe 15 martie, Mirel Rădoi ar putea avea partea de un miracol și ar putea fi pe bancă la meciul din această seară. Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din FRF, a spus că selecționerul a avut un test negativ și că mai are nevoie doar un rezultat negativ, la testul făcut în această dimineață, pentru a fi alături de „tricolori” la meciul de pe Arena Națională.

„Nu are niciun răspuns. Așteptăm să vedem ce va fi. Primul test e negativ, dar trebuie să fie confirmat de cel de-al doilea. Adică de cel din această dimineață. O să-l sun, să văd cum e

Așteptăm toți răspunsurile celor care sunt în drept să o facă. Cu două ore înainte de joc trebuie să fie negativ. Ăsta e protocolul UEFA. Nu ești obligat să anunți echipa sau staff-ul înainte de acest termen”, a spus Mihai Stoichiță la Pro X.

România - Macedonia de Nord: echipe probabile

ROMÂNIA: Fl. Niță - Mogoș, Nedelcearu, Chiricheș, Camora - I. Hagi, R. Marin, N. Stanciu - Man, Pușcaș, Mihăilă
REZERVE: Lazar, I. Radu, Ov, Popescu, Burcă, Toșca, Bancu, V. Crețu, Bicfalvi, Cicâldău, Fl. Tănase, Fl. Coman, Keșeru
SELECȚIONER: Mirel Rădoi (40 de ani)

MACEDONIA DE NORD: Dimitrievski - Bejtulai, Velkovski, Musliu - Ristovski, Nikolov, Ademi, Alioski - Elmas - Nestorovski, Pandev 
REZERVE: Bogatinov, Șișkovski, Ristevski, Așkovski, Ibraimi, Hasani, Spirovski, Bardhi, Radeski, Trajkovski, Velkoski, Stojanovski 
SELECȚIONER: Igor Angelovski (44 de ani)

Arbitru: Fabio Verissimo
Asstenți: Luis Campos, Bruno Rodrigues (toți din Portugalia)
Stadion: Arena Națională

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre duelul România - Macedonia de Nord

Citește mai multe știri despre naționala României: 

„Tricolorii”, antrenament cu zâmbetul pe buze înainte de meciul cu Macedonia de Nord

EXCLUSIV Ionel Ganea, mesaj tăios pentru Mirel Rădoi și șefii FRF: „Dacă pornim prost în preliminarii, trebuie luat taurul de coarne și să refacem totul de la zero”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
176901212832165
Dan Petnaise  •  25 Martie 2021, 16:51

Păi de azi dimineață trebuia să iasă rezultatul de o sută de ori. GSP-ule nu mai bruia. La fel cum bruiezi punând în echipă pe Camora.

elgabri
elgabri  •  25 Martie 2021, 16:24

Hai cu testul de BAC ;))

dubluv
dubluv  •  25 Martie 2021, 14:26

l-a sunat? ce a aflat?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează