FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MACEDONIA DE NORD

Românii și-au ales numerele pentru primele meciuri din preliminariile CM 2022! Cine va fi „decarul” naționalei

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021 12:16 / Actualizat joi, 25 martie 2021 14:21

România debutează azi în preliminariile CM 2022, contra Macedoniei de Nord, iar echipa națională speră să debuteze cu o victorie.

  • Partida România - Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial 2022, se joacă de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV. 
  • România face parte din Grupa J în preliminariile CM, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. La turneul final din Qatar se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Jucătorii lui Mirel Rădoi și-au ales azi numerele pe care le vor purta în cele trei partide care se vor juca în această ferestră internațională, cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia.

Alexandru Maxim, mijlocașul lui Gaziantep, va purta numărul 10 la echipa națională, în fața lui Nicolae Stanciu (7) și Ianis Hagi (14). Nouarul naționalei lui Mirel Rădoi va fi George Pușcaș, atacanul lui Reading.

Florin Niță a luat numărul 1, în timp ce David Lazar va avea 12, iar Ionuț Radu va evolua cu 16 pe tricou. 

Portarul Florin Iacob (UTA), convocat după ce inițial Ionuț Radu nu a putut pleca din Italia din cauza coronaviruslui, și mijlocașul Alexandru Crețut, de la Maribor, sunt singurii dintre cei 24 de jucători care nu au număr.

Numerele jucătorilor României

Românii și-au ales numerele pentru primele meciuri din preliminariile CM 2022! Cine va fi „decarul” naționalei

România - Macedonia de Nord: echipe probabile

ROMÂNIA: Fl. Niță - Mogoș, Nedelcearu, Chiricheș, Camora - I. Hagi, R. Marin, N. Stanciu - Man, Pușcaș, Mihăilă
REZERVE: Lazar, I. Radu, Ov, Popescu, Burcă, Toșca, Bancu, V. Crețu, Bicfalvi, Cicâldău, Fl. Tănase, Fl. Coman, Keșeru
SELECȚIONER: Mirel Rădoi (40 de ani)

MACEDONIA DE NORD: Dimitrievski - Bejtulai, Velkovski, Musliu - Ristovski, Nikolov, Ademi, Alioski - Elmas - Nestorovski, Pandev 
REZERVE: Bogatinov, Șișkovski, Ristevski, Așkovski, Ibraimi, Hasani, Spirovski, Bardhi, Radeski, Trajkovski, Velkoski, Stojanovski 
SELECȚIONER: Igor Angelovski (44 de ani)

Arbitru: Fabio Verissimo
Asstenți: Luis Campos, Bruno Rodrigues (toți din Portugalia)
Stadion: Arena Națională

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre duelul România - Macedonia de Nord

Citește mai multe știri despre naționala României: 

„Tricolorii”, antrenament cu zâmbetul pe buze înainte de meciul cu Macedonia de Nord

EXCLUSIV Ionel Ganea, mesaj tăios pentru Mirel Rădoi și șefii FRF: „Dacă pornim prost în preliminarii, trebuie luat taurul de coarne și să refacem totul de la zero”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  25 Martie 2021, 14:36

Mă uit pe poze și realizez că nu știu numele lor. Nu știu cine sunt. În afară de Tanase, Man, Coman ("perlele" fecesebiste), Ianis, Keseru și Stanciu, nu știu pe nimeni. :)) Halal națională.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează