FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MALTA 1-0

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // Ianis Hagi a găsit părțile bune: „Hai să gândim pozitiv!” + Ce spune despre relația pe care o are cu Pușcaș

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 21:27

România a învins Malta, scor 1-0, în preliminariile EURO 2020. Ianis Hagi (20 de ani) a pasat decisiv la golul marcat de George Pușcaș (23 de ani) și extrage lucrurile pozitive din meciul de la Ploiești.

...despre meciul cu Malta: „Rezultatul e cel mai important. Meciurile rămase trebuie câștigate. Am făcut primul pas. S-a ratat foarte mult în prima repriză, de asta ne-am făcut meciul dificil. Cred că ar trebui să gândim pozitiv, să privim partea bună. Suntem în cărți, urmează meciurile decisive acasă”.  

...despre relația cu Pușcaș: „Am avut rezultate bune la tineret. E o chimie între mine și George. Suntem la echipa mare acum, toți muncim pentru a produce fotbal, pentru a avea ocazii. De fiecare dată când suntem amândoi pe teren, producem ceva. Așa a fost și în meciul cu Spania, două ocazii ratate din pasele mele”.

...despre fotbaliștii de la Viitorul din primul „11”: „Nu știu dacă noi vom fi viitorul naționalei. Nu avem nici măcar 10 meciuri aici. Nu am mai avut formația asta de la Viitorul. Nici acolo nu cred că am jucat împreună cu Cicâldău și Răzvan Marin, poate doar la antrenamante”.

...despre adaptarea la Genk: „Urmează o perioadă dificilă la echipa de club. Vom juca meciuri din trei în trei zile, cu dueluri tari în Liga Campionilor. M-am adaptat foarte ușor. Colegii și staff-ul m-au ajutat”.

Vezi AICI clasamentul actualizat din grupa F

VEZI ȘI:

Ultrașii au comis-o și la Ploiești! I-au scos din minți pe oficialii FRF cu vulgarități și scandări XENOFOBE la adresa Ungariei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
cornelconasu
cornelconasu  •  09 Septembrie 2019, 13:34

A zis de vreo 7-8 ori că ...”produce”...ceva ! A crezut ta-su că e vreo exprimare magnifică și a luat-o și ăsta care e aerian complet , râdea ca proastaîntârg....

123933885588721
Con Dasca  •  09 Septembrie 2019, 12:51

Nu doresc sa va critic . Nu este vina voastră că în loc să faceți performanta pentru cluburi din Romania va vând repede pe sume . Ajungeți acolo și constatați că nu puteți face fata . Din păcate astai adevărul . Va respect pentru munca voastră efortul vostru dar nu puteți mai mult . Oare Ianis sau Răzvan nu aveați bani sa trăiți liniștiti și să faceți performanta pentru o echipa românească. Va doresc sa aveți sănatate și succesului .

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  09 Septembrie 2019, 12:06

Dacă vor gândi și ei pozitiv și vor câștiga următoarele meciuri, iar Norvegia și Suedia nu vor bate Spania..."o să fie bine, ca să nu fie rău." Dar dacă nu vor fi îndeplinite aceste condiții... "ce să na mai ascunde după unghie", "o să vă scimbăm ca pe chiloți, o dată pe săptămână" vorba lui "tati"!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează