FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MALTA

ROMÂNIA - MALTA // Andrei Vochin, mesaj direct după debutul lui Adrian Rus la prima reprezentativă: „Ungurii pierd un jucător de 3-4 milioane”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 18:29

România și Malta se înfruntă în preliminariile EURO 2020. Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a vorbit despre titularizarea lui Adrian Rus (23 de ani) în centrul devensivei. 

Adrian Rus a fost subiectul unor discuții interminabile pe axa FRF - Mol Vidi. Prim-divizionara din Ungaria l-ar fi pedepsit pe fundaș după ce acesta a primit convocarea din partea Federației de la București. 

Speculațiile pe seama lui Rus se termină de astăzi. Titularizarea în prima reprezentativă „tricoloră” închide orice portiță prin care maghiarii ar putea spera la serviciile lui. 

„Din punct de vedere sportiv, ar trebui să îl ajute, pentru că este un jucător internaţional şi nu ştiu câţi jucători internaţionali sunt pe la Mol Vidi pe acolo. El, dacă nu era accidentat în debutul lunii iunie, era convocat la echipa naţională încă de atunci. Convocarea lui nu are nicio legătură cu dubla lui cetăţenie, are legătură doar cu valoarea lui. Dacă cei de la Mol Vidi vor îneţelege acest lucru, vor avea pe mână un jucător care va valora trei, patru milioane de euro, peste un an, doi, dacă vor ştii să îl folosească. Dacă nu şi nu îi interesează banii, pentru că ei au bani de la Guvern, nu-s ca noi, care ne întreţinem numai din fonduri private, dacă nu vor înţelege vor pierde probabil un jucător şi Rus va ajunge să plece de acolo şi va dovedi acolo unde se va duce că este un fotbalist foarte bun”, a afirmat Vochin la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

Primul schimb de generații! Contra folosește 5 semifinaliști de la EURO U21 + La cât a scăzut media de vârstă a „tricolorilor” 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (4)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  09 Septembrie 2019, 15:48
Postat de stefano99y pe 08 Septembrie 2019, 21:42

Mai Vochin lasa gargarita sunt curios acest Rus cate selectii mai prinde ca e antitalent stiu de la Sepsi. Deci baiatil e roman imi pare bine asta e dar declaratia asta nu face un fotbalist mai bun. Deci eu sunt sigur ca asta a fot PRIMA SI ULTIMA selectie. Pur si simplu nu e e fotbalist

Cand ne convine Vochin nu mai dam poze cu el cu mainile in sold si brusc omul spune adevaruri are functie din care este credibil...a pierdut cineva onoarea sa o gaseasca domnii care conduc acum GSP

106683413108068
Francisc Dascal  •  08 Septembrie 2019, 23:04

Dl.VOCHIN cu aceasta inventie "cazul RUS" ati devenit mari eroi in ochii oamenilor,dar pacat ca lumea nu stie ca astfel F.R.F sa mascat in fata penibililor rezultate obtinute.Dl.VOCHIN la MOL VIDI nu joaca deoarece nu face fata concurentei uitete DOMNULE la lotul echipei MOL VIDI SZEKESFEHERVAR pe internet.TOTI de la F.R.F DEMISIA,shimbati organigrama campionatului ,momentan SUNTEM CAPABILI DE REZULTATE cu marile forte ale EUROPEI precum a fost cu MALTA si mai sunt vreo 4 nationale foarte prestigioase pe care cu chiu cu vai o batem.SUNTEM sub KOSSOVO TREBUIE facut de urgenta ceva.

1307480806086144
Rob SoccerAddict  •  08 Septembrie 2019, 22:03

"în centrul devensivei" ?! Come on, nu fiti 'jurnalisti' ca cei de la prosport ... Stiu, sunt taste multe pe laptop, da'chiar si asa :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează