FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MALTA

ROMÂNIA - MALTA // Doar trei „tricolori” l-au impresionat pe Dumitru Dragomir: „Asta e. Suntem limitați!” + Ce spune despre înlocuirea lui Contra

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 20:33

România s-a impus în partida cu Malta, scor 1-0. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, are doar trei remarcați după victoria de la Ploiești. 

„Prea multe improvizații. Prea multe promovări. Când n-a jucat cu cei de la tineret, l-au criticat pe Contra. Când i-a băgat pe majoritatea de acolo, cu o echipă slabă, iar îl critică toți. 

Problema e că doar doi, trei fotbaliști pot fugi. Mi s-a părut că a jucat exact ca în meciul cu Spania, adică slab. Uitați-vă la Pușcaș. E cel mai bun pentru că are forță. Asta ne e valoarea. În momentul ăsta suntem limitați. 

Ianis mi-a plăcut astăzi. Altul care mi-a plăcut astăzi este Chiricheș. Se vede. Are viteză, știe să stea în teren. E fotbalist. Răzvan Marin mi s-a plăcut ca în primul meci, slab. El are o problemă cred. L-au forțat cei de la Ajax cu multă pregătire fizică și e într-o oarecare cădere. E încarcat fizic prea mult, dar nu e fotbalist rău”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live. 

„Eu nu l-aș demite pe Cosmin Contra în acest moment. A încercat și unele lucruri bune” - Dumitru Dragomir

Clasament

ROMÂNIA - MALTA // Doar trei „tricolori” l-au impresionat pe Dumitru Dragomir: „Asta e. Suntem limitați!” + Ce spune despre înlocuirea lui Contra

Vezi și:

Ultrașii au comis-o și la Ploiești! I-au scos din minți pe oficialii FRF cu vulgarități și scandări XENOFOBE la adresa Ungariei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
777ghedeon
777ghedeon  •  09 Septembrie 2019, 16:17

*** isi da cu parerea despre fotbal. Băăă *** ***. *** Un alt *** CTP isi da si el cu parerea la tenis. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  09 Septembrie 2019, 12:46
Postat de Val Wolfe pe 09 Septembrie 2019, 03:47

Demisia lui Burleanu !!! Nu un Daum 3 asa cum are el planificat. Am ajuns sa-i regretam pe Sandu & Dragomir. Cu Burleanu & Iorgulescu ajungem sa fim egalii Gibraltarul-ui. Contra (Daum 2) urmeaza Daum 3 iar pe Burleanu & Iorgulescu o sa-i doara in continuare bine merci in basca.

Erau oameni de fotbal cei dinaintea lor. Acuma cred ca se pricep, dar nu prea! Și nu sunt doar ei de vină, este și societatea în care trăim. Când părinți pun copiilor telefoane în mana, dar sport nu mai facem. Pe vremuri joaca era fotbal și jocuri care erau sportive. Acuma sportul este sa stai în fata dispozitivelor, și sa te faci ca joci FIFA di PS. Și nu acești oameni strică sport, cu toți l-am stricat acceptând tehnologia în viata noastră și înlocuind sportul. În concluzie copii devin ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  09 Septembrie 2019, 12:39
Postat de Val Wolfe pe 09 Septembrie 2019, 03:54

Nashul Burleanu si Daumii lui sunt mai buni? Am sarit din putz in lac, mare smecherie ca am scapat de Nashul Sandel. A venit apa si l-a luat, altul mai Nash-pa a venit si FRF-ul l-a luat.

Poate înveți sa scrii și ceva corect! Nasul se vorbește în ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează