FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Cel mai dur atac la adresa lui Rădoi: „Lipsa lui de experiență ne-a adus aici! Cine răspunde de prostiile astea? Suntem sănătoși la cap?!”

FOTO: Reuters +24   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 09:23 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 18:08

Dumitru Dragomir a comentat evoluția României din înfrângerea cu Armenia, 2-3, și a fost extrem de vehement la adresa lui Rădoi.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a criticat decizia selecționerului de a schimba echipa de start după meciul contra Germaniei, dar și modul în care a reacționat în timpul partidei cu Armenia.

Dumitru Dragomir: „Ne-a bătut o echipă de Divizia B”

„Nici, n-am cuvinte când văd că o echipă de Divizia B din România ne-a bătut! Pe onoarea mea dacă nu… N-am văzut așa ceva! Lipsa lui de experiență ne-a adus aici! Cum să faci atâtea schimbări după meciul cu Germania? Cum să faci atâtea schimbări după meciul cu Germania?

Și să nu te prinzi?! Jucătorii cu cartonașe să fi fost schimbați toți acum.. Cum să riști? Doamne, Dumnezeule... Dacă erau Pițurcă, Iordănescu sau Mircea Lucescu, la 2-1 numai în tribune dădeam! Doamne, Dumnezeule, mi-e rău! Cum să te bată o asemenea echipă?! Armenii n-au trecut de jumătatea terenului... E ceva în neregulă!

Cine răspunde, domnule, de prostiile astea făcute în timpul acestui meci? Și eu am fost fanul lui Rădoi. Lăsați-mă naibii cu schimbările! De când m-am născut tot aud de schimbări. Fotbalul e același! Intervin valorile sau ideile tactice.

Valoarea echipei noastre este cu mult mai mare a adversarilor. Și am pierdut. Asta nu e în regulă! Cum să ai asemenea șansă și să iei bătaie?! Părerea mea e că dacă ar fi condus Stoichiță câștigam la două sau trei goluri diferență. Nu se bagă absolut deloc. Știu foarte bine.

A greșit când a făcut schimbările făcute după meciul cu Germania! Lasă, mă frate, echipa să joace! Faci 5-6 schimbări? Suntem sănătoși la cap?! Ne duceam și noi la Mondial... Acum suntem gata!”, a spus Dumitru Dragomir pentru Prosport.

VIDEO Mirel Rădoi după Armenia - România 3-2: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

Citește mai multe știri despre Armenia - România: 

Baraj infernal! România mai are doar șanse teoretice de a juca la CM 2022, chiar dacă termină grupa pe locul 2

Se aprinde scandalul: se cere plecarea lui Rădoi și a lui Burleanu! „Este o umilinţă mult prea mare! Să terminăm cu experimentele! Trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF!” » 5 nume pentru postul de selecționer

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
101691431963926
Taylor Cruz  •  02 Aprilie 2021, 03:06

Cu un antrenor ghencist care are filzofia de-a ataca desi mingea este la adversar (LOL) e cam greu sa castigi un meci, pe buna dreptate Guardiola din ghencea are emotii si cu Liechtenstein hahaha ....mai bine ar fi sa aplice strategia celui mai inteligent stelist al tarii, nea jiji, care cu nemerginita lui intelepciune as decretat cocotat pe Maybach: "noi trebuie sa dam un gol repede, si apoi putem sa jucam la 0-0"

gesepescu
gesepescu  •  01 Aprilie 2021, 13:00

Cica armenii n-au trecut de jumătatea terenului... Ce meci o fi vazut Dragomanul? Cum sa il declari pe Nita omul unui meci in care oponentii nu trec de mijloc? ha ha ha.

1980601285567681
Coman Stoica  •  01 Aprilie 2021, 12:32

Daca jucatorii nu au jucat ce acerut antrenorul dupa cum declara,atunci antrenorul este slab si trebuie sa plece.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close