FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Daniel Pancu explică ce i-a lipsit României cu Armenia: „Ar fi urlat: „«Vin ăștia și ne încalecă! Dacă nu faci asta, te mănânc!»”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 11:26 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 18:10

Daniel Pancu, fost antrenor la Poli Iași, este de părere că naționala României duce lipsă de un lider în teren.

Fostul internațional a spus că absența unui lider s-a văzut în finalul partidei cu Armenia, după ce George Pușcaș a fost eliminat la 2-1 pentru „tricolori”.

Daniel Pancu: „Nu avem lider la națională”

„Acum nu găsim niciun lider în teren. Dacă ai doi, e și mai bine. Este foarte important ca un lider în teren să-și asume responsabilitatea și să devină antrenorul din teren, ca să nu se mai maimuțărească antrenorul pe bancă.

La noi nu mai sunt lideri și suferim la capitolul ăsta și la cluburi. Pe vremea mea erau Mutu, Chivu. Erau 6-7 lideri care puteau să stângă echipa, să țipe când trebuie, chiar să înjure. 

Pe final, în meciul cu Armenia, un lider intervenea imediat. La prima ocazie a armenilor, după eliminarea lui Pușcaș, găsea o soluție. Îi zicea unuia să mai stea un minut pe teren, să spună că are o crampă... În primul rând, urla ca să se trezească jucătorii: «Vin ăștia și ne încalecă!». Și țipa către atacant «Dacă nu fugi cu ea lângă fanion și nu scoți un aut, un fault sau un corner, te mănânc! Te omor!».  Dar au fost două ocazii și am luat gol... Absența liderului e o mare problemă”, a spus Pancu la ProX.

VIDEO Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Marius Șumudică, nervos după eșecul din Armenia: „Nu vă supărați, atunci poate fi oricine selecționer” » Distruge 2 jucători: „A jucat execrabil, să spunem lucrurilor pe nume!”

Se aprinde scandalul: se cere plecarea lui Rădoi și a lui Burleanu! „Este o umilinţă mult prea mare! Trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF!” » 5 nume pentru postul de selecționer

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
scorpions721
scorpions721  •  01 Aprilie 2021, 16:19

Pancone stie

3746403798716447
Daniel Dobre  •  01 Aprilie 2021, 14:06

Bine spus, nu avem un lider. L-am văzut pe Pandev, de la Macedonia de Nord, cum tipa la coechipierii lui, în victoria cu Germania!

cry_67
cry_67  •  01 Aprilie 2021, 13:19

Voi va dati seama ca de 20 de ani, ba mai bine de atat, Romania are la fiecare campanie de calificare, dupa primele 2-3 runde, DOAR SANSE TEORETICE de calificare la acea campanie?! AFARA CU TOTII!!!!!! AFARA cu toti mercenarii si petardele astea ce reprezinta Romania!!!!! O rusine de jucatori!!!!!!!!!!!! AFARA CU TOTII!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează