FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Jucătorii naționalei, arătați cu degetul după ultimele rezultate: „Săracii, se zbat, dar nu pot mai mult! Parcă se blochează”

foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iunie 2021 08:33 / Actualizat duminica, 06 iunie 2021 09:02

Marcel Răducanu a făcut analizat prestației „tricolorilor” din ultimele partide și a tras o concluzie dură în privința jucătorilor.

Fostul jucător al Borussiei Dortmund a comentat situația selecționerului Mirel Rădoi, care are trei înfrângeri consecutive pe banca României, și a explicat ce greșeală crede că a făcut acesta.

Marcel Răducanu: „Rădoi a făcut aceeași greșeală ca Hagi”

„Rădoi are nevoie de rezultate! L-am avut pe Daum, nu a putut face prea mult. Apoi a fost Contra, nici el n-a avut rezultate. Rădoi nu prea are o generație prea fericită! Vrea să construiască ceva, dar trebuie să ai și jucătorii care să joace acest sistem.

Nu sunt jucători! Ei, săracii, se zbat și vor, dar nu pot mai mult! Asta este problema mare. Parcă se blochează la meciurile oficiale și nu mai dau randament. Sunt chestii care se văd și mă doare. Mulți vor să joace pe afară, dar cum să ajungi așa?!

Prea mult timp nu va mai avea Rădoii! Dacă n-ai rezultate, trebuie să se întâmple ceva. Mie-mi place de Rădoi, dar a făcut greșeala să ia echipa națională înaintea unei echipe de club, așa cum a făcut și Hagi”, a spus Marcel Răducanu, potrivit digisport.ro.

Mirel Rădoi e cel mai slab selecționer din istoria României!

Seriile de înfrângeri pe bandă rulantă l-au transformat pe Mirel Rădoi în codașul all-time printre selecționerii relevanți ai României, cu minimum 10 jocuri pe banca reprezentativei.

În plus, în mai puțin de un an, Rădoi a izbutit să rateze sau să compromită grav trei obiective.

A pierdut barajul cu Islanda pentru Euro 2020, a clacat în Liga Națiunilor, iar startul preliminariilor pentru CM 2022 a adus o înfrângere lamentabilă în Armenia, 2-3, care aproape că pune cruce deja oricăror speranțe spre Mondiale, mai ales în contextul în care Macedonia de Nord a realizat o mare victorie în Germania, ceea ce-i conferă mai departe un avantaj fantastic

VIDEO România, amical de gală! Totul despre meciul cu Anglia

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Rădoi, răspuns după interviul lui Mircea Lucescu în GSP: „Eu nu fac așa ceva!”

România U23 - Mexic U23 0-1 » „Olimpicii” României cedează în fața nord-americanilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  06 Iunie 2021, 11:56
Postat de danut1971 pe 06 Iunie 2021, 11:17

deseara urmeaza sa luam 10 goluri de la englezi

Îs bune și numa' 7. Oricum, Camora va fi de vină.

deusdat
deusdat  •  06 Iunie 2021, 11:39

Rădoi A FOST la o echipă de club, Marcele.

magic4ever
magic4ever  •  06 Iunie 2021, 11:36

Eu zic ca avem fotbalisti de perspectiva in generatia asta dar avem un antrenor foarte slab blocat doar pe o idee....Avem nevoie de Mircea Lucescu sau de Boloni pentru reconstrutia echipei nationale a Romaniei

Vezi toate comentariile (12)
Comentează