FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3

Burleanu, Stoichiță și Bodescu au mers la vestiare, imediat după rușinea cu Muntenegru: „Nu putem vorbi înaintea lui Edi”

Articol de - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 00:13 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 00:31

ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3. După umilința trăită de „tricolori” în Giulești, cei mai importanți oameni din FRF, Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță și Gabriel Bodescu, au coborât la vestiare pentru a discuta cu fotbaliștii care au scris o nouă pagină neagră din istoria primei reprezentative. 

Abătuți și îngândurați după un nou meci în care au fost apostrofați non-stop de suporteri, cei trei au fost surprinși de reporterii GSP în timp ce se îndreptau agale către vestiarul „tricolorilor”.

Nu putem vorbi noi înaintea lui Edi”, s-au rezumat să declare federalii, fără să mai facă alte comentarii.

Au fost în vestiar, au fost alături de jucători. Federația ne-a oferit cele mai bune condiții, vrea să le mulțumesc pentru toată susținerea”, a comentat Edi Iordănescu, la interviul acordat la final.

VIP-urile, blocate în parcare 

După meci, VIP-urile care au urmărit meciul de la tribuna oficială din Giulești nu au putut ieși din parcare. Motivul? De teama unor revolte ale suporterilor, jandarmii au închis porțile, temându-se că ultrașii vor provoca stricăciuni.

Burleanu, contestat la România - Muntenegru

Facțiunile dure ale ultrașilor care încurajează echipa națională au continuat protestele la adresa lui Răzvan Burleanu și la meciul cu Muntenegru din Giulești. Astfel, pe durata primei reprize, șeful FRF a avut de îndurat nenumărate lozinci jignitoare din partea fanilor din toate punctele stadionului.

Omul din fruntea Federației a fost ținta grupurilor de suporteri la toate cele trei meciuri disputate până acum în Nations League, iar partida cu Muntenegru, ultima a „tricolorilor” din această lună, n-a făcut notă discordantă.

Ultrașii din gruparea naționalistă „Uniți sub Tricolor” l-au transformat pe Burleanu în inamicul public numărul unu marți seara. L-au înjurat în permanență și i-au dedicat și un mesaj prin care-i solicitau demisia:

„Opt ani fără nicio realizare / Demisia ți-o așteptăm cu ardoare”, scria pe mesajul afișat la una dintre peluze, destinatarul fiind, evident, Răzvan Burleanu, pe care ultrașii l-au numit, printre altele, „securist”.

Clasamentul actualizat în grupa României

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia6-48
2. Muntenegru6-37
3. Finlanda5-54
4. România1-63

Toate formațiile au câte 4 meciuri disputate

Citește și alte știri de actualitate: 

Gică Popescu, nemilos cu „tricolorii”: „Păreau toți pe finalul carierei. Așteptau sfârșitul meciului, apoi retragerea din fotbal”

Vlad Chiricheș admite că se gândește la retragerea din națională: „Suport orice, dar până la asta!”

În seara în care România a fost umilită de Muntenegru, Ungaria a demolat Anglia în deplasare! + Toate rezultatele de marți seară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
gigimarga2
gigimarga2  •  15 Iunie 2022, 15:04
Postat de danutmarianradu pe 15 Iunie 2022, 00:57

În loc sa coboare la vestiare trebuia sa se ducă la birou sa-si scrie demisiile toți trei. Să-l ia și pe Iorgulescu și sa se ducă dracu toți. Am ajuns rușinea fotbalului mondial. I-am înjurat pe M.Sandu și pe Dragomir dar parca tot mai bine era cu ei la conducerea fotbalului românesc.

E ca si cand ai spune ca era mai bine cu Ceausescu. E adevarat , la nervi spunem.multe lucruri in care nu credem cu adevarat

sibman
sibman  •  15 Iunie 2022, 10:15

Asteptati, asteptati, asteptati. Demisia n-o s-o pupati.

martzi
martzi  •  15 Iunie 2022, 09:22

Niște *** *** Ne meritam soarta dacă încă ii mai ținem acolo după 8-10 ani .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează