FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3

Vlad Chiricheș admite că se gândește la retragerea din națională: „Suport orice, dar până la asta!”

România a pierdut rușinos meciul cu Muntenegru, scor 0-3. Vlad Chiricheș, căpitanul primei reprezentative, admite că a luat în calcul retragerea de la națională, imediat după meciul tur cu Muntenegru. +31   FOTO
România a pierdut rușinos meciul cu Muntenegru, scor 0-3. Vlad Chiricheș, căpitanul primei reprezentative, admite că a luat în calcul retragerea de la națională, imediat după meciul tur cu Muntenegru.

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2022 23:53 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 00:05

România a pierdut rușinos meciul cu Muntenegru, scor 0-3. Vlad Chiricheș, căpitanul primei reprezentative, admite că a luat în calcul retragerea de la națională, imediat după meciul tur cu Muntenegru. 

„E un moment trist pentru echipa națională. Am făcut un joc slab, e un moment greu, e și finalul ăsta de sezon. Ne pare rău că nu am făcut mai mult, nu ne-am ridicat la așteptările tuturor. Îmi pare rău! În momentul de față, cifrele spun totul. 

Trebuie să ridicăm privirea din pământ, să mergem la echipele de club, să jucăm meci de meci și să venim mai hotărâți aici. Să avem mai multă încredere în noi. Trebuie să dăm drumul la fapte, să lăsăm vorba. 

E trist, sunt dezamăgit de această perioadă. Nu știu, sper ca după vacanță să-mi liniștesc puțin și gândurile. Să mă întorc bine la club, apoi, în septembrie să vin cu determinare”, a analizat Chiricheș, la Prima TV, meciul cu Muntenegru.

În seara în care România a fost umilită de Muntenegru, Ungaria a demolat Anglia în deplasare! + Toate rezultatele de marți seară
NATIONS LEAGUE
În seara în care România a fost umilită de Muntenegru, Ungaria a demolat Anglia în deplasare! + Toate rezultatele de marți seară

Vlad Chiricheș, după România - Muntenegru 0-3

Întrebat despre o posibilă retragere din națională, Chiricheș a spus: „Sunt momente dificile. Câteodată gândești și astfel de lucruri, ai gânduri mai negre. Vreau să merg să mă liniștesc și vedem mai departe. Am fost momente grele, după primul meci mi-a fost înjurată familia, copiii. Accept orice despre mine, dar nu vreau să se lege nimeni de familia mea”.

Clasamentul actualizat

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia6-48
2. Muntenegru6-37
3. Finlanda5-54
4. România1-63

Toate formațiile au câte 4 meciuri disputate

S-au jucat în grupa României:

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România 1-0, Finlanda - Muntenegru 2-0
  • 11 iunie: România - Finlanda 1-0, Muntenegru - Bosnia 1-1
  • 14 iunie: România - Muntenegru 0-3, Bosnia - Finlanda 3-2

Urmează să se joace:

  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Citește și alte știri despre echipa națională:

Scandal la națională » Edi l-a lăsat în afara lotului pentru a doua oară în 4 zile, după contrele cu staff-ul și intervenția patronului la TV!

Muntenegrenii s-au contrazis între ei, înaintea meciului din Giulești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
naicool
naicool  •  15 Iunie 2022, 21:54

D le *** esti cel mai malefic si sinistru personaj din istoria fotbalului romanesc, urat de o tara intreaga, dispretuit si hulit de toata suflarea fotbalistica. Daca familia ta ar fi sincera, ti ar spune ca si lor de e rusine cu tine, impostorule! Si tu inca mai stai pe ganduri daca sa te retragi sau nu?!!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iodutzalustrontziu
iodutzalustrontziu  •  15 Iunie 2022, 11:06

orice om de bun simt ar demisiona dar cine te gindesti cine l-a pus pe "ieri" ca antrenor de națională și cum va funcționa politicul în problema asta mă face sa cred ca nu o va face. teoretic mai sint doua meciuri și cistigate poate duce România în locuri de frunte însă și la jocul celorlalți. trebuie sa ai caracter sa demisionezi. a făcut-o la fcsb la cfr dar acum sunt și mai tari jocurile. incapatinarea celor de la frf și actoria din capul lor vor face sa se strecoare Pina în toamna. vai de mama lui de mama lor. scriam de ceva timp de lipsa de caracter de Fițele din capul lor alergarea după bazate și siliconate cu mașini bengoase etc. aduceți-va aminte de alibec și costul mașinii lui. cu oameni de genul asta nu se va face nimic. Ungaria ne-a depășit în toate privitele și eduatia lor naționalistă de bun simt și plina de dăruire este o lecție. suntem pe marginea prăpastiei cum scrisese un mare Mareșal pe vremuri.

ertyuiop
ertyuiop  •  15 Iunie 2022, 10:50

Indiferent de ce catastrofa e un jucator NICIODATA nu e de acceptat ca acesta sa fie injurat de familie, copii, e mizeria morala mult prea mare.....nu se invata nimic din retrogradarea lui Dinamo. Rapid care au trecut prin desfiintare si acum figureaza cu sezoane lipsa in istoria moderna continua acelasi drum, NIMIC NU E INTAMPLATOR! Pacat de Angelescu care a incercat sa imprime un alt drum in ceea ce priveste moralitatea la Rapid, sunt convins ca si Sucu doreste aceeasi cale a normalului si onorabilitatii, oricum tehnic fotbalul nostru a murit de mult!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează