FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3

Gică Popescu, nemilos cu „tricolorii”: „Păreau toți pe finalul carierei. Așteptau sfârșitul meciului, apoi retragerea din fotbal”

România a pierdut rușinos meciul cu Muntenegru, scor 0-3. Gică Popescu (54 de ani), fostul căpitan al reprezentativei „tricolore”, nu a avut milă de elevii lui Edi Iordănescu. +31   FOTO
România a pierdut rușinos meciul cu Muntenegru, scor 0-3. Gică Popescu (54 de ani), fostul căpitan al reprezentativei „tricolore”, nu a avut milă de elevii lui Edi Iordănescu.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 01:24

România a pierdut rușinos meciul cu Muntenegru, scor 0-3. Gică Popescu (54 de ani), fostul căpitan al reprezentativei „tricolore”, nu a avut milă de elevii lui Edi Iordănescu (43 de ani). 

În seara în care România a fost umilită de Muntenegru, Ungaria a demolat Anglia în deplasare! + Toate rezultatele de marți seară
NATIONS LEAGUE
În seara în care România a fost umilită de Muntenegru, Ungaria a demolat Anglia în deplasare! + Toate rezultatele de marți seară

Gică Popescu, după România - Muntenegru 0-3

„Este o seară exact ca vremea de afară, tristă, una dintre cele mai triste. Am fost învinși acasă de o echipă de categoria a treia. Dacă în tur am fi putut spune că nu meritau victoria, azi am pierdut fără drept de apel. 

Mai trist e că nu am arătat nimic, nu am avut șut pe poartă. Ne-am creat puține ocazii. Ne-au fost superiori și din punct de vedere al agresivității. E o seară pe care o vom uita cu greu! Nouă ne lipsește atitudinea! Am remarcat o fază în care fundașul lor central se lupta cu 3 de-ai noștri. 

La 0-2, remarcam că România era o echipă blazată. Jucătorii așteptau finalul meciului, parcă voiau deja să meargă în vacanță. E greu să faci rezultate cu o asemenea atitudine. Părea o echipă formată din jucători pe finalul carierei, care așteptau finalul meciului, apoi să se retragă din fotbal”, a spus Gică Popescu, la Prima TV. 

Mi se pare chiar ridicol să comentăm aceste prestații. Eu trag o concluzie după aceste zile: echipa noastră atât poate. Nu putem învinge nici echipe de a treia categorie. Am văzut declarațiile lui Edi, că avem valoare, avem potențial. Unde sunt?!
- Gică Popescu

VIDEO Edi Iordănescu, întrebat direct dacă pleacă de la națională: „Realitatea e că s-au strâns frustrări și adversități din trecut”

Clasamentul actualizat

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia6-48
2. Muntenegru6-37
3. Finlanda5-54
4. România1-63

Toate formațiile au câte 4 meciuri disputate

S-au jucat în grupa României:

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România 1-0, Finlanda - Muntenegru 2-0
  • 11 iunie: România - Finlanda 1-0, Muntenegru - Bosnia 1-1
  • 14 iunie: România - Muntenegru 0-3, Bosnia - Finlanda 3-2

Urmează să se joace:

  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Citește și alte știri despre echipa națională:

Scandal la națională » Edi l-a lăsat în afara lotului pentru a doua oară în 4 zile, după contrele cu staff-ul și intervenția patronului la TV!

Muntenegrenii s-au contrazis între ei, înaintea meciului din Giulești

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  15 Iunie 2022, 16:57
Postat de bunicu pe 15 Iunie 2022, 11:11

Nu uita Popescu face parte din clanul Becali din cauza lor suntem aici.

Hmmmm....corect

chiarel
chiarel  •  15 Iunie 2022, 14:31

De ce după ce faci pușcărie mai ai cuvânt . Hai România

bunicu
bunicu  •  15 Iunie 2022, 11:11

Nu uita Popescu face parte din clanul Becali din cauza lor suntem aici.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează