FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU

Craioveanu, descătușat la adresa lui Edi Iordănescu: „Mă retrag și mă uit la Zimbabwe cu Bangladesh! Nu poți să îți bați joc”

Gică Craioveanu (54 de ani) crede că selecționerul Edi Iordănescu (43 de ani) a greșit atunci când l-a lăsat în afara lotului pentru meciul cu Muntenegru pe Andrei Ivan (25 de ani). +31   FOTO
Gică Craioveanu (54 de ani) crede că selecționerul Edi Iordănescu (43 de ani) a greșit atunci când l-a lăsat în afara lotului pentru meciul cu Muntenegru pe Andrei Ivan (25 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2022 21:34 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 21:36

Gică Craioveanu (54 de ani) crede că selecționerul Edi Iordănescu (43 de ani) a greșit atunci când l-a lăsat în afara lotului pentru meciul cu Muntenegru pe Andrei Ivan (25 de ani).  

  • Meciul România - Muntenegru e programat azi, 14 iunie, ora 21:45. Partida găzduită de stadionul Giulești va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată de PrimaTV.

Edi Iordănescu nu l-a inclus pe Andrei Ivan în lotul de 23 pentru meciul din această seară cu Muntenegru, deși atacantul Universității Craiova nu este accidentat. Decizia a venit la mai puțin de 24 de ore după ce Mihai Rotaru, finanțatorul de la CSU Craiova, a spus că selecționerul a comis „o greșeală majoră” atunci când l-a ignorat pe Ivan la partida cu Finlanda.

Gică Popescu taxează naționala lui Edi Iordănescu: „E greu să faci rezultate așa” » Detaliul negativ remarcat de fostul mare jucător
ROMÂNIA - MUNTENEGRU
Gică Popescu taxează naționala lui Edi Iordănescu: „E greu să faci rezultate așa” » Detaliul negativ remarcat de fostul mare jucător

Gică Craioveanu, apropiat al clubului CS Universitatea Craiova, a sărit în apărarea lui Andrei Ivan.

Gică Craioveanu: „Cum să fie Ivan în tribune?”

„Nu poți să îți bați joc de un jucător, n-ai cum să faci asta. Trebuie să îl iei deoparte, să îi explici, să îi spui unde a greșit. Nici nu știu ce s-a întâmplat, sincer. O fi comentat, o fi înjurat, dar chiar și așa, chiar dacă a greșit Ivan în vreun fel, toți merităm altă șansă. 

Iar Ivan e unul dintre cei mai buni atacanți de la echipa națională acum. Și dacă ar fi greșit… Și eu am reacționat aiurea la Quique Sanchez Flores, că era aproape de-o seamă cu mine. Am greșit. 

E drept că trebuie să te impui dacă ești selecționer! Dar să ai și argumente. Dacă îmi spui acum un jucător de la națională cu cifre mai bune ca Ivan, eu mă retrag în cameră și mă duc și mă uit la Zimbabwe cu Bangladesh. Ivan a făcut un an senzațional, cum să fie în tribune? Nu-l apăr că e de la Craiova, și dacă era de la FCSB sau CFR, la fel aș fi spus”, a comentat Craioveanu, potrivit Sport Bull

România - Muntenegru, echipe de start

România: Fl. Niță - Cr. Manea, Chiricheș, Burcă, Bancu - R. Marin, M. Marin, Al. Maxim - Ștefănescu, Pușcaș, Mihăilă 
Rezerve: Moldovan, Târnovanu - Rațiu, Camora, N. Păun, Oct. Popescu, Cicâldău, Ad. Rus, Fl. Tănase, Hanca, Sorescu, Olaru 
Selecționer: Edward Iordănescu 

  • Marius Ștefănescu, fotbalistul lui Sepsi, este la prima apariție în tricoul naționalei României
  • Ștefănescu este al treilea „tricolor” care debutează în mandatul lui Edi Iordănescu, după Radu Drăgușin și Octavian Popescu
  • Față de meciul cu Finlanda, Edi Iordănescu a efectuat 5 modificări. Apar Cristian Manea, Răzvan Marin, Alexandru Maxim, Marius Ștefănescu și Valentin Mihăilă, în locurile lui Rațiu, Olaru, Octavian Popescu și Sorescu.

Muntenegru: Mijatovic - Vesovic, Vujacic, Tomasevic, Radunovic - Jovovic, Scekic, Jankovic, Savicevic - Mugosa, Krstovic 
Rezerve: Petkovic, Dragojevic - Vukcevic, Bozovic, Beciraj, Raickovic, Bubanja, Sipcic, Camaj, Milovic, Dukanovic 
Selecționer: Miodrag Radulovic

Stadion: Rapid-Giulești (București, 14.047 locuri)
Arbitru: Joao Pinheiro. Asistenți: Tiago Costa, Bruno Alves Jesus (toți din Portugalia)

Clasamentul actualizat

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia3:25
2. Finlanda3-24
3. Muntenegru3-34
4. România1-33

Toate formațiile au câte 3 meciuri disputate

S-au jucat în grupa României:

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România 1-0, Finlanda - Muntenegru 2-0
  • 11 iunie: România - Finlanda 1-0, Muntenegru - Bosnia 1-1

Urmează să se joace:

  • 14 iunie: România - Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

VIDEO Cele mai interesante informații și statistici înainte de România - Muntenegru

Citește și alte știri despre echipa națională:

Scandal la națională » Edi l-a lăsat în afara lotului pentru a doua oară în 4 zile, după contrele cu staff-ul și intervenția patronului la TV!

Muntenegrenii s-au contrazis între ei, înaintea meciului din Giulești

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  15 Iunie 2022, 07:01

Iar eu o să mă uit la Antigua și Barbuda contra Insulelor Cook, uite-așa !...

Utra
Utra  •  15 Iunie 2022, 04:49

Foarte simplu se rezolva tot , cei din conducerea FRF si LDF sa ași dea demisia acum, ca a îngropat fotbalul Românesc de tot.

Utra
Utra  •  15 Iunie 2022, 04:48

Foarte simplu se rezolva tot , cei din conducerea FRF si LDF sa ași dea demisia acum, ca a îngropat fotbalul Românesc de tot.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează