FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, VINERI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

ROMÂNIA - MUNTENEGRU // De la Daum la Contra, prin ochii unui lider al naționalei: "Asta s-a schimbat"

FOTO: frf.ro
FOTO: frf.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 13:17

Vlad Chiricheș, 28 de ani, unul dintre liderii echipei naționale, remarcă o schimbare importantă survenită în rândul "tricolorilor" după instalarea lui Cosmin Contra. 

  • Echipa națională a României va juca două meciuri, primul cu Muntenegru, iar al doilea cu Serbia, în Liga Națiunilor, pe 7 și 10 septembrie. România - Muntenegru va fi vineri, de la ora 21:45, în direct la Pro TV și în format liveTEXT pe GSP.ro. Serbia - România se joacă luni, 10 septembrie, tot de la 21:45, pe Pro TV. 

"De când a venit Contra am încercat să schimbăm mai multe lucruri, inclusiv atitudinea", crede Chiricheș. 

Fundașul a vorbit și despre partida cu Muntenegru de vineri, prima a "tricolorilor" din Liga Națiunilor. 

Muntenegru e o echipă bine organizată, puternică, trebuie să dăm 100% ca să câştigăm. Nu ştiu nimic de gazon, dar cred că va fi o situaţie stranie să jucăm fără spectactori. Trebuie să ne facem însă treaba şi fără suporteri. E important să începem cu victorie, asta ne-ar da moral pentru meciul cu Serbia. Trebuie să ne gândim foarte mult la primul meci, sperăm să câștigăm și asta să ne dea un moral bun pentru a merge în Serbia să câștigăm", a declarat Chiricheș, la conferința de presă de azi. 

Vezi și: 

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  06 Septembrie 2018, 21:57

De acum doar de calificări vom avea parte de la echipa națională....doar Contra a schimbat complet naționala....doar că la pomul autolaudat.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează