FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU

FOTO Edi Iordănescu a explodat pe bancă! „Tricolorii” s-au considerat nedreptățiți la două faze

În minutul 39, staff-ul României a cerut cu vehemență eliminarea muntenegreanului Vladimir Jovovic (27 de ani), pentru o intrare dură asupra lui Nicușor Bancu (29 de ani). +31   FOTO
În minutul 39, staff-ul României a cerut cu vehemență eliminarea muntenegreanului Vladimir Jovovic (27 de ani), pentru o intrare dură asupra lui Nicușor Bancu (29 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2022 23:12 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 23:27

În minutul 39, staff-ul României a cerut cu vehemență eliminarea muntenegreanului Vladimir Jovovic (27 de ani), pentru o intrare dură asupra lui Nicușor Bancu (29 de ani).

Vladimir Jovovic a fost avertizat cu un cartonaș galben în minutul 38, pentru o lovitură aplicată la nivelul feței lui Nicușor Bancu. La acțiunea imediat următoare, mijlocașul muntenegrean l-a busculat din nou pe Bancu, un placaj desprins din rubgy. 

Craioveanu, descătușat la adresa lui Edi Iordănescu: „Mă retrag și mă uit la Zimbabwe cu Bangladesh! Nu poți să îți bați joc”
România - Muntenegru
Craioveanu, descătușat la adresa lui Edi Iordănescu: „Mă retrag și mă uit la Zimbabwe cu Bangladesh! Nu poți să îți bați joc”

Edi Iordănescu a cerut „roșu” pentru muntenegreni

L-a lovit pe apărătorul oltean cu umărul stâng în figură, dar „centralul” portughez Joao Pinheiro nu a scos din buzunar al doilea avertisment. Din contră, l-a avertizat pe Andrei Burcă, pentru proteste, iar fundașul central va fi suspendat la următorul meci, deplasarea din Finlanda.

Selecționerul Edi Iordănescu și „secundul” Ionel Gane au protestat vehement, dar în zadar. 

„Tricolorii” au cerut și penalty

„Tricolorii” s-au considerat nedreptățiți și în minutul 51, când șutul lui Marius Ștefănescu a fost blocat de Zarko Tomasevic cu brațul. Arbitrul nu a sancționat gestul, iar cei din camera VAR nu au intervenit.

România - Muntenegru, echipe de start

România: Fl. Niță - Cr. Manea, Chiricheș, Burcă, Bancu - R. Marin, M. Marin, Al. Maxim - Ștefănescu, Pușcaș, Mihăilă 
Rezerve: Moldovan, Târnovanu - Rațiu, Camora, N. Păun, Oct. Popescu, Cicâldău, Ad. Rus, Fl. Tănase, Hanca, Sorescu, Olaru 
Selecționer: Edward Iordănescu 

  • Marius Ștefănescu, fotbalistul lui Sepsi, este la prima apariție în tricoul naționalei României
  • Ștefănescu este al treilea „tricolor” care debutează în mandatul lui Edi Iordănescu, după Radu Drăgușin și Octavian Popescu
  • Față de meciul cu Finlanda, Edi Iordănescu a efectuat 5 modificări. Apar Cristian Manea, Răzvan Marin, Alexandru Maxim, Marius Ștefănescu și Valentin Mihăilă, în locurile lui Rațiu, Olaru, Octavian Popescu și Sorescu.

Muntenegru: Mijatovic - Vesovic, Vujacic, Tomasevic, Radunovic - Jovovic, Scekic, Jankovic, Savicevic - Mugosa, Krstovic 
Rezerve: Petkovic, Dragojevic - Vukcevic, Bozovic, Beciraj, Raickovic, Bubanja, Sipcic, Camaj, Milovic, Dukanovic 
Selecționer: Miodrag Radulovic

Stadion: Rapid-Giulești (București, 14.047 locuri)
Arbitru: Joao Pinheiro. Asistenți: Tiago Costa, Bruno Alves Jesus (toți din Portugalia)

Clasamentul actualizat

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia3:25
2. Finlanda3-24
3. Muntenegru3-34
4. România1-33

Toate formațiile au câte 3 meciuri disputate

S-au jucat în grupa României:

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România 1-0, Finlanda - Muntenegru 2-0
  • 11 iunie: România - Finlanda 1-0, Muntenegru - Bosnia 1-1

Urmează să se joace:

  • 14 iunie: România - Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

VIDEO Cele mai interesante informații și statistici înainte de România - Muntenegru

Citește și alte știri despre echipa națională:

Scandal la națională » Edi l-a lăsat în afara lotului pentru a doua oară în 4 zile, după contrele cu staff-ul și intervenția patronului la TV!

Muntenegrenii s-au contrazis între ei, înaintea meciului din Giulești

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
eunescu09
eunescu09  •  15 Iunie 2022, 07:44

Sigur ca au fost nedreptățiți la 2 faze - una când au fost chemați la națională și a doua când au dat ochii cu băiatul lui tata.

csaba
csaba  •  15 Iunie 2022, 00:59

De multe ori am mai spus cu domnișoare nu poți câștiga meciuri, cu cerșiri de faulturi și de 11 m, vremea s-a dus, ia mai uitaați-vă la alte echipe, nu se vaită ca o hoașcă bătrână la orice atingere, am vrut să spun domnișoare dar mă mai uit și la fotbal feminin, nici măcar acolo nu se cade ca la echipele române, și am ami spus nu mai lăudați foști și actuali jucători care nu duc sau au dus o viață sportivă, iar domnii de la federație în loc să dea pomană la unii conducători de cluburi ca să fie aleși și să nu facă nimic nici fotbal nu o să avem, jucăturii se formează din școală, dacă elevii nu mai fac sport nici fotbal nu o să avem și Gibraltarul ne va bate !!!

ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  15 Iunie 2022, 00:06

A cam fost de galben... al 2 lea ... si rosu ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează