Comentarii (8)

anastasiu  •  16 Octombrie 2019, 16:58
Postat de fairplayromania pe 16 Octombrie 2019, 03:17

Aveti ordin de la Becali ca sa îl daţi jos pe Contra chiar daca ne calificam? Nu mai are răbdare Hagi?....rusine !

Prietene, calificarea s-a pierdut, Contra trebuie sa plece! Crezi ca vom lua 4 puncte cu Suedia si Spania? Abia am luat 2 cu Norvegia!

Dumitru Florin  •  16 Octombrie 2019, 16:12

"... Dacă jucăm cu aceeași atitudine ca și până acum, și nu văd de ce nu, putem să batem Suedia, să luăm un punct în Spania..."!?! Mai, Contra asta chiar ne ia de prosti pe toti?? Cum sa ne calificam "daca jucam cu aceeasi atitudine" cand pana acum nu avem niciun rezultat pozitiv? Cu respectiva atitudine s-a castigat cu Spania, s-a castigat cu Suedia, s-a castigat vreunul din jocurile cu Norvegia??? Sigur, am avut o grozava "atitudine" cu Malta si Feroe (!!) de te apuca rasul! In ziarul din 15 octombrie, Catalin Tepelin expunea "7 scurte" probleme ale echipei nationale si, la punctul 2 mentiona ca "... mai simplu e sa te victimizezi, dar asta nici nu iti plateste salariul, nici..." Gresit dle Tepelin, in cazul lui Contra este perfect valabil "jocul trece, leafa merge"!!! Nu cred ca FRF va "scurta" cu vreun euro contractul lui Contra in cazul, foarte probabil, al necalificarii!?!

Bogdan Vijan  •  16 Octombrie 2019, 10:50

Poate să vină și Mourinho ca antrenor, cu cizmele ăstea de jucători n-are ce face.

Sorlea Elwyn  •  16 Octombrie 2019, 10:20

Nu vă mai săturați să dați în Contra. Lăsați omu' să-și facă treaba până la capăt, mai avem șanse, chiar dacă mici. Face greșeli? Serios? La voi văd greșeli în fiecare zi. Unele grave. Demisia?! Hai să fim cu Contra, cu România.. până la capăt. Tragem linie după ultimul meci și criticăm. Până atunci avem nevoie de liniște, speranță, noroc, încredere din partea tuturor. Poate nu suntem 100% conștienți că asta e valoarea acum, atit putem. Poate să vină (și) Klopp.. Nu cred că se poate mai mult.

Ioska Cotoz  •  16 Octombrie 2019, 08:44

sa bati Malta si Feroe locul 4 ne este asigurat luati gandul de la baraj si calificare poate in alta data,daca Norvegia a venit la noi si ne-a dominat copios atunci cum va veni Suedia.

Alex Bandu  •  16 Octombrie 2019, 07:18

Las ca-l baga pe Ianis hagi in meciul cu Suedia,si vom juca cu un jucator in minus,dar clanul becali si hagi(regele - hahaha) vor fi fericiti.

fairplayromania  •  16 Octombrie 2019, 03:17

Aveti ordin de la Becali ca sa îl daţi jos pe Contra chiar daca ne calificam? Nu mai are răbdare Hagi?....rusine !

calicon  •  16 Octombrie 2019, 01:53

care atitudine,?

Comentează