FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Cosmin Contra își pregătește ieșirea?! Cum a răspuns la întrebarea: „Plecați chiar dacă ne calificăm la baraj?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 00:47

La conferința de presă de după meci România - Norvegia 1-1, Cosmin Contra a fost ezitant când a vorbit despre o posibilă despărțire de națională, chiar dacă România ar merge la barajul pentru Euro 2020.

Întrebat de reporterul GSP Justin Gafiuc dacă pleacă de pe banca României, dacă nu obține calificarea la Euro 2020 la finalul preliminariilor, Contra a răspuns ezitant. Selecționerul a lăsat să se înțeleagă că se gândește să nu prelungească înțelegerea cu FRF, care expiră în decembrie, înainte de play-off-urile care vor decide ultimele 4 țări calificate la turneul fiinal. 

Eu încă mai cred în calificare! Nu mă gândesc la plecarea de la echipa națională. Dacă jucăm cu aceeași atitudine ca și până acum, și nu văd de ce nu, putem să batem Suedia, să luăm un punct în Spania și ne calificăm la Euro! Trebuie să credem până la capăt în șansele de calificare”, a declarat Cosmin Contra la conferință. 

Marți, Gazeta Sporturilor a scris că „Guriță” are două oferte importante din zona Arabă. (Detali AICI)

Chiar dacă ratează primele două locuri în grupa F, care asigură biletele pentru Euro 2020, România mai poate ajunge la Euro 2020 prin barajul din Liga Națiunilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
anastasiu
anastasiu  •  16 Octombrie 2019, 16:58
Postat de fairplayromania pe 16 Octombrie 2019, 03:17

Aveti ordin de la Becali ca sa îl daţi jos pe Contra chiar daca ne calificam? Nu mai are răbdare Hagi?....rusine !

Prietene, calificarea s-a pierdut, Contra trebuie sa plece! Crezi ca vom lua 4 puncte cu Suedia si Spania? Abia am luat 2 cu Norvegia!

1198649370199221
Dumitru Florin  •  16 Octombrie 2019, 16:12

"... Dacă jucăm cu aceeași atitudine ca și până acum, și nu văd de ce nu, putem să batem Suedia, să luăm un punct în Spania..."!?! Mai, Contra asta chiar ne ia de prosti pe toti?? Cum sa ne calificam "daca jucam cu aceeasi atitudine" cand pana acum nu avem niciun rezultat pozitiv? Cu respectiva atitudine s-a castigat cu Spania, s-a castigat cu Suedia, s-a castigat vreunul din jocurile cu Norvegia??? Sigur, am avut o grozava "atitudine" cu Malta si Feroe (!!) de te apuca rasul! In ziarul din 15 octombrie, Catalin Tepelin expunea "7 scurte" probleme ale echipei nationale si, la punctul 2 mentiona ca "... mai simplu e sa te victimizezi, dar asta nici nu iti plateste salariul, nici..." Gresit dle Tepelin, in cazul lui Contra este perfect valabil "jocul trece, leafa merge"!!! Nu cred ca FRF va "scurta" cu vreun euro contractul lui Contra in cazul, foarte probabil, al necalificarii!?!

3036709983011846
Bogdan Vijan  •  16 Octombrie 2019, 10:50

Poate să vină și Mourinho ca antrenor, cu cizmele ăstea de jucători n-are ce face.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează