FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Gabi Balint îl critică dur pe Cosmin Contra, dar nu-l iartă nici pe Pușcaș: „A fost penibil!”

FOTO: Captură Digi Sport
FOTO: Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 09:39

Gabi Balint (56 de ani) a tranșat momentul penalty-ului ratat de către George Pușcaș (23 de ani) în minutul 52 al meciului cu Norvegia, când selecționerul Cosmin Contra (43 de ani) l-a înjurat pe atacant.  

Nicolae Stanciu (26 de ani) era cel desemnat să bată penalty-ul, dar George Pușcaș și-a asumat această responsabilitate, spre disperarea selecționerului, care, după ce atacantul a ratat, i-a aruncat cuvinte „grele” (Vezi AICI momentul). 

„E un moment de indisciplină tactică, pentru ca nu e permis ca din moment ce antrenorul desemnează un executant, un alt jucător să ia mingea și să bată fără să fie desemnat, cu putere de la el. Cosmin, în loc să fie atent, era cu spatele. Cred că nici nu știa cine bate, se uita în tribună.  

Nu am înțeles. Momentul a fost penibil. Cu reproșul care s-a văzut în toată țara (n.r. Contra l-a înjurat pe Pușcaș), păcat”, a spus Balint, potrivit Digi Sport.  

VIDEO // Explicația lui George Pușcaș, după meci

VEZI ȘI:  

Redactorul-șef al Gazetei Sporturilor îi cere demisia lui Cosmin Contra, după ce selecționerul l-a înjurat pe George Pușcaș

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Paul Anton, impresionat de copiii din tribune: „A fost mai emoționant ca niciodată” + Îi ia apărarea lui George Pușcaș

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
st.il.
st.il.  •  16 Octombrie 2019, 15:54

"Indicațiile tehnico-tactice" ale antrenorului contra, au fost transmise cât se poate de explicit în minutul 52 al meciului cu schiorii norvegieni !. Dovada că ele au fost înțelese de jucători (și de o țară întreagă !), stă rezultatul obținut !...Cine știe, poate astfel de "indicații" o fi primind și acest antrenor de la șefii F.R.F. !...Păi nu ?...:)))))

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  16 Octombrie 2019, 12:54

Ti se pare normal *** ? Domnule reporter omu nu a raspuns prima oara la intrebare dar cu un ton ridicat Reporterul cere iarasi raspun la acea intrebare Asemenea reporter trebuie sa fie dat afara din pozitie imediat cum isi permite el sa tipe la un jucator de fotbal ca nu vrea sa ii raspunda la o intrebare !?! in ce tara traim ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  16 Octombrie 2019, 12:16

La Nationala superba de fotbal a Romaniei, un singur antrenor ar faca fata-pt o perioada de timp, cam 2-3 luni-Guardiola! Dar cu o conditie:sa antreneze gratis. Restul sint-vorba lui Cornelutza Dinu-***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close