FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Paul Anton, impresionat de copiii din tribune: „A fost mai emoționant ca niciodată!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 09:23

România a remizat cu Norvegia, scor 1-1, în fața a aproximativ 30.000 de copiii, iar Paul Anton (28 de ani) s-a declarat impresionat de atmosfera de pe Arena Națională.  

Mijlocașul lui KS Samara (Rusia) îi ia apărarea lui George Pușcaș (23 de ani), care a ratat un penalty în minutul 52, la scorul de 0-0, și promite o victorie contra Suediei. 

„Va trebui să câştigăm cu Suedia şi apoi să mergem în Spania cu încredere şi să luăm un punct. George Puşcaş e un băiat extraordinar, se poate întâmpla oricui să rateze.  

Mi s-a ridicat părul pe mine la imn. A fost mai emoţionant ca niciodată cu atâţia copii”, a declarat Paul Anton, după meci.  

VIDEO // IMNUL ROMÂNIEI ÎNAINTEA MECIULUI CU NORVEGIA

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Cosmin Contra își pregătește ieșirea?! Cum a răspuns la întrebarea: „Plecați chiar dacă ne calificăm la baraj?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close